.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

E-roi... "Κόντρα στο Ρεύμα" με το Γ. Μαγγανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας 02/04/2015.

Η εκπομπή "Κόντρα στο Ρεύμα" με το Γιάννη Μαγγανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi.gr. Στην εκπομπή παρεμβαίνει τηλεφωνικά, η Ντίνα Κοέδρου μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, πυρήνα Ιλίου - Αγ. Αναργύρων - Πετρούπολης, όπου μιλάει για τις δράσεις κατά των πλειστηριασμών. 2 Απριλίου 2015.

Ο Γιάννης Μαγγανάς είναι μέλος του πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ. Καλαμάτας και Β' συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του Ε.ΠΑ.Μ.

Παρακολουθείστε την εκπομπή "Κόντρα στο Ρεύμα" με το Γ. Μαγγανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας, κάθε Πέμπτη στις 11:15 π. μ. στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi. gr.