.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

E-roi.gr... Ο James Petras με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης. 03/04/15

E-roi.gr... Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό e-roi,gr. 3 Απριλίου 2015.

Η εκπομπή «Διάλογος» με το Μιχάλη Νευραδάκη, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον γνωστό Ελληνοαμερικανό επιστήμονα, συγγραφέα και αναλυτή James Petras, επίτιμο καθηγητή κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο Binghamton της Νέας Υόρκης. Ο James Petras είναι πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και ηγετών όπως τον Σάλβαντορ Αλιέντε στη Χιλή και τον Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα. Στη συνέντευξη ο Petras μιλάει για την συνεργασία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η οικογένεια Παπανδρέου κατέστρεψαν την Ελλάδα. Επίσης, ο Petras θα αναλύσει τους πρώτους δύο μήνες της νέας Ελληνικής κυβέρνησης και προσφέρει τις δικές του προτάσεις για τις πολιτικές που πιστεύει ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει η Ελλάδα για να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και της οικονομικής κρίσης.

Επίσης θα ακούσετε το καθιερωμένο σχόλιο από το Μιχάλη Νευραδάκη που αφορά τις πρόσφατες επικίνδυνες κινήσεις της νέας Ελληνικής κυβέρνησης.

Παρακολουθείστε την εκπομπή " Διάλογος" με το Μιχάλη Νευραδάκη κάθε Παρασκευή 11:00 - 12:00 π. μ. από το e-roi.gr