.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν διάβημα στην Γερμανική πρεσβεία ζητώντας την απόλυση δημοσιογράφου;

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι για τρίτη φορά το Γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF και ο παρουσιαστής Μαξ Ούτχοφ στη σατιρική εκπομπή του Die Anstalt , δεν διστάζει να ασκήσει σκληρή κριτική στην Γερμανική κυβέρνηση και στους κολαούζους της για την στάση που κρατούν στις διαπραγματεύσεις απέναντι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Γιάνη Βαρουφάκη.
Απ’ ότι βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο Ούτχοφ, ο ένας εκ των δύο κεντρικών παρουσιαστών, παρουσιάζεται να κρατάει ένα μαστίγιο στο χέρι και προσποιούμενος ότι μιλάει στον … «σκλάβο;» Γιάνη Βαρουφάκη λέει, «αρχίζει να μου αρέσει η υποταγή των άλλων. Και γιατί όχι άλλωστε; Βλέπετε, είμαι λευκός, είμαι αρρενωπός, είμαι Γερμανός κι απ' όσο μπορώ να δω είμαι ΕΓΩ αυτός που βάζει τους άλλους στη θέση του αυτή την περίοδο. Κάτσε Βαρουφάκη. Κάτσε. Φέρε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων! … Οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ συναντήθηκαν στη Ρίγα κι ο Έλληνας υπουργός εκφώνησε λόγο με θέμα τα αίτια, τις επιπτώσεις και τις λύσεις για το πρόβλημα της κρίσης. Και τι έκαναν οι συνάδελφοι του, οι υπουργοί των υπολοίπων χωρών; Έκλειναν τα αφτιά τους. Τι φέρνεις εκεί; ΛΑΘΟΣ ΛΙΣΤΑ! Αυτή είναι η λάθος λίστα! … Τι έχει εκεί στο στόμα, Φτύσε τη Δημοκρατία! Βγάλ’ την απ’ το στόμα!».
Δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες που αναφέρουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν διάβημα στην εδώ Γερμανική πρεσβεία για να απολυθεί ο παρουσιαστής της γερμανικής τηλεοπτικής εκπομπής.