.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΕΠΑΜ - Θ.Συμβουλόπουλος, Δ.Κυπριώτης & Δ.Καζάκης - Χανιά 13 Μαΐ 2015

Τη θέση του υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, ως μόνη λύση στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο, επανέλαβε από τα Χανιά ο ιδρυτής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ.Καζάκης εκτίμησε μεταξύ άλλων ότι «όλα έχουν συμφωνηθεί, από του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου» ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «θα υπάρξει συμφωνία αλλά με αντάλλαγμα σκληρών νέων μέτρων».

Η ομιλία του κ.Καζάκη φιλοξενήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Ο κ.Καζάκης, μιλώντας στην γεμάτη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, εκτίμησε ότι «η Κυβέρνηση οδεύει προς ένα τρίτο μνημόνιο με την επιβολή σκληρότερων μέτρων, αφού τα ταμειακά διαθέσιμα φτάνουμε μέχρι τα τέλη του μήνα». Τόνισε ότι «οι διαπραγματεύσεις γίνονται μόνο για το θεαθήναι και ότι ήδη έχει προσυμφωνηθεί το πακέτο, με τους Ευρωπαίους να δίνουν χρόνο στην κυβέρνηση “να παίξει” με προσλήψεις ώστε να δημιουργήσει κομματικό στρατό».

Ο ίδιος κάλεσε το λαό να επιβάλει το Εθνικό νόμισμα, ως μόνο «δρόμο» στο ελληνικό αδιέξοδο.

Το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προτάγματα του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της Εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο Ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελος του.