.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Μετά την Αχαΐα, την Αττική και τη Β. Ελλάδα, στην Κρήτη κλιμάκιο του ΕΠΑΜ αυτήν την εβδομάδα



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι περιοδείες κλιμακίων του ΕΠΑΜ με επικεφαλής το Δ. Καζάκη σε ολόκληρη τη χώρα.



Μετά την Αχαΐα και την Ναύπακτο, τις εκδηλώσεις στην Αττική με κορύφωση τη μαζική εκδήλωση στις Αχαρνές την περασμένη Τετάρτη, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η επίσκεψη στη Β. Ελλάδα, που περιλάμβανε ομιλίες - συζητήσεις στη Βέροια, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη. 
Στο κλιμάκιο του ΕΠΑΜ πέραν του Δ. Καζάκη που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις στη Β. Ελλάδα, συμμετείχαν: ο α’ συντονιστής της ΠΓ του ΕΠΑΜ Θ. Συμβουλόπουλος, ο Δ. Κυπριώτης και ο Γ. Πιερουτσάκος.



Από την ερχόμενη Τετάρτη 13/5 ξεκινά νέα περιοδεία, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Συγκεκριμένα ο... Τομέας του ΕΠΑΜ Κρήτης εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, ενώ κυκλοφόρησε και αντίστοιχο τηλεοπτικό σποτάκι (δείτε το στο τέλος):



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Περιοδεία στην Κρήτη του πρώην Γενικού Γραμματέα και ιδρυτικού μέλους του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Δημήτρη Καζάκη.



Το ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ και οικονομολόγος, Δημήτρης Καζάκης θα πραγματοποιήσει εβδομαδιαία περιοδεία στην Κρήτη μαζί με κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α΄ Συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, Θέμη Συμβουλόπουλο, τον Β΄ Συντονιστή, Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α Δημήτρη Κυπριώτη, από τις 12 έως και τις 17 Μαΐου 2015



Η περιοδεία θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες - συζητήσεις με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.



Ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει επίσης, συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια σε κάθε πόλη της Κρήτης που θα παραβρεθεί.



Αναλυτικά οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις:



ΧΑΝΙΑ:          Τετάρτη      13-5- 2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό κέντρο Χανίων

ΡΕΘΥΜΝΟ:  Πέμπτη       14-5-2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό κέντρο Ρεθύμνου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παρασκευή 15-5-2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου



ΣΗΤΕΙΑ:
Σαββάτο

16-5-2015
και ώρα  18.00 
στo Ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ
ΜΟΙΡΕΣ:
Κυριακή

17-5-2015
και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Φαιστού     



Το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προτάγματά του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους, καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο Ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελος του.



Τομέας Ε.ΠΑ.Μ. Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου