.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ. Καζάκης στο radio1d με τον Π. Μπουλιώνη. 11 Μαΐου 2015.

Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο radio1d.gr με τον Πάνο Μπουλιώνη, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 11 Μαΐου 2015

Δημήτρης Καζάκης:

- «Η κυβέρνηση έχει υποχωρήσει σε όσα ζητήσανε οι δανειστές με την υπογραφή της συμφωνίας στο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια κατάπτυστη συμφωνία,με την οποία η κυβέρνηση αναγνωρίζει όχι μόνο το παράνομο χρέος αλλά και ότι για να επιλυθεί το πρόβλημα πρέπει να γίνουν όσα οι δανειστές αξιώνουν, όπως π.χ. η μείωση του δημοσίου ελλείμματος και η εκποίηση της εθνικής περιουσίας,καθώς και ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνη της, χωρίς να λάβει την έγκριση των δανειστών»
- Προσκυνοχάρτι ο έντιμος συμβιβασμός κυβέρνησης-δανειστών.
Ραϊτ μπουγιουρντί δηλαδή προσκυνοχάρτι, όπως αυτά που έστειλε ο Ιμπραήμ στους Ελληνες κατά την επανάσταση του 1821 που τους έλεγε προσκυνήστε και θα σας δώσω και προνόμια» χαρακτήρισε, τα περί προσπάθειας έντιμης συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών.
- Τα χειρότερα έρχονται μετά το καλοκαίρι. ο καλοκαίρι πάνω στα μπάνια του λαού θα περάσει η κυβέρνηση ήσυχα νέα μέτρα, όπως η επιμήκυνση χρέους, δηλαδή να πάρει κανονικά τη σύνταξή του ο δικαιούχος αλλά τα εγγόνια του θα χρωστάνε τα σημερινά χρέη των τραπεζιτών ώστε από τον Σεπτέμβρη να μας αλλάξει τα φώτα.
- Πώς θα διώξουν τον Στουρνάρα όταν δεν διώχνουν τον Γεωργίου;
- Παρωνυχίδα του προβλήματος το πάρτι τοκογλυφίας.