.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Ο Ν. Λογοθέτης (πρ. αντ/δρος ΕΛΣΤΑΤ) Καταγγελίες & σκάνδαλα για Α. Γεωργίου 29/05/2015

Ο Ν. Λογοθέτης, πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης όπου μιλάει για τις πολλές και σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σχετικά με την τεχνητή διόγκωση του δημόσιου χρέους και του ελλείμματος του 2009-2010, έτσι ώστε να υπάρχει αφορμή να μπει η Ελλάδα σε καθεστώς μνημονίων και επιτήρησης από την τρόικα. Επίσης ο κ. Λογοθέτης μιλάει για το τι ακριβώς είχε συμβεί, για το που βρίσκονται οι καταγγελίες και οι ποινικές διώξεις εναντίον του κ. Γεωργίου σήμερα και για τα μέτρα που θα μπορούσε να εφαρμόσει η Ελλάδα για έξοδο από τις μνημονιακές συμβάσεις. 29 Μαΐου 2015.

Όλη η εκπομπή του "Διάλογος Radio" όπου μπορείτε να ακούσετε και το σχόλιο του Μ. Νευραδάκη όσον αφορά τις φερόμενες διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» και τις νέες προτάσεις μνημονιακού χαρακτήρα από την κυβέρνηση όπως αναμεταδόθηκε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi.gr στις 29 Μαΐου 2015. Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lBbWO...

Πηγή: dialogosmedia.org/ μέσω e-roi.gr