.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Δ. Καζάκης στο radio1d: "Θα εξαναγκάσουν τους πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία"

Δ. Καζάκης στο radio1d: "Θα εξαναγκάσουν τους πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία" 26/05/2015.

Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο radio1d.gr με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου στην εκπομπή, "Πρωινές κουβέντες". Τρίτη , 26 Μαΐου 2015.

"Θα εξαναγκάσουν τους πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία" 

"Δε νομίζω ότι κινδυνεύει από διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ" επεσήμανε ο κ.Καζάκης λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο "είναι μία συζήτηση για να τα βρούμε". Ο εκβιασμός εξάλλου,σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι ο εξής."Εάν δεν με στηρίξετε" θα πει ο πρωθυπουργός "θα αναγκαστώ να στηριχθώ στους υπόλοιπους"ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καζάκης ερωτηθείς για τις απόψεις της κ.Μπακογιάννη περί έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες υποστήριξε "ένας σοβαρός πολτικός ο οποίος σκέφτεται τη χώρα του,δεν τα λέει αυτά.Για μένα θα έπρεπε να παρέμβει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και για την κ.Μπακογιάννη και για τον κ.Λοβέρδο".

"Στόχος είναι να μην επιτρέψουν να υπάρχει ρευστό στην αγορά" τόνισε ο κ.Καζάκης για το σχέδιο περί 'cash card' και επεσήμανε πως "θα μπορούσε κάλλιστα η όλη ιστορία να γίνει από τις τράπεζες.Γιατί να εμπλακούν οι εταιρείες;"διερωτήθηκε ο γενικός γραμματεας του ΕΠΑΜ.

Αναφερόμενος στις εργατικές κατοικίες και την υποσχετική από το κράτος δήλωσε "όποιος δεν έχει σαφέστατο τίτλο ιδιοκτησίας,κινδυνεύει πάραυτα".

Τέλος, ο Δημήτρης Καζάκης, ρίχνοντας μια ματιά στο μέλλον' και τις εξελίξεις υποστήριξε "οι όλες εξελίξεις από εδώ και μπρος θα έχουν να κάνουν με αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού".

Πηγή: radio1d.gr
http://www.radio1d.gr/interviews/9845...