.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - Κεντρική εκδήλωση με τον Δ.Καζάκη - Αθήνα 27 Μαΐου 2015

«Η οριστική και αμετάκλητη ρήξη με τους «θεσμούς» της ευρωζώνης αλλά και της ευρωπαϊκής ένωσης, που διαμόρφωσαν καθεστώς κατοχής της χώρας και του λαού μας, είναι η μόνη διέξοδος», τόνισε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομικός αναλυτής και από τους ιδρυτές του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.) στην εξαιρετικά επιτυχημένη ομιλία του στο cine STUDIO στην πλατεία Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας.

Η λύση-διέξοδος από την κρίση έχει ως αναγκαία προϋπόθεση :
«την μονομερή διαγραφή του παράνομου, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, χρέους και την μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, με όρους όμως επωφελείς για την πλειοψηφία των πολιτών» τόνισε στην ομιλία του ο Δ.Καζάκης, και ανέλυσε διεξοδικά τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από την αποικιοκρατικού τύπου κηδεμονία που επιβλήθηκε, στα χρόνια των μνημονίων. 

Διέξοδος που δεν μπορεί να γίνει πράξη παρά μόνο αν ο λαός αποφασίσει πλέον να διεκδικήσει αποφασιστικά και πέρα απο κομματικές παρωπίδες, πρώτα από όλα το δικαίωμα της Εθνικής του αυτοδιάθεσης και της μετάβασης σε καθεστώς πραγματικής Δημοκρατίας.

Ο Δ.Καζάκης απάντησε στο τέλος της εκδήλωσης στις ερωτήσεις του κοινού.