.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

ΜΙΚΡΟμεγαλα ΝΕΑ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΑΜ

Τον Μάιο του 2015 την ώρα της διαπραγμάτευσης της “αριστερής” κυβέρνησης του σύριζα με τους τοκογλύφους της ευρωφασιστικης ΕΕ ,έγινε συγκέντρωση πολιτών στο νοσοκομείο της Σύρου .Οι γιατροί ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο πεθαίνει ,μηδενικές προσλήψεις προσωπικού σε ένα ανθρώπινο δυναμικό που φθίνει, αριθμητικά εντατική υπερεργασία και απλήρωτη για όσους μένουν , μηδενική συντήρηση του εξοπλισμού . Αυτή είναι η κατάσταση στην χώρα που δουλώθηκε στο ΕΥΡΏ .
κάποιοι προσπαθούν με την συνηθισμένη αποτυχημένη συνταγή : Άκαρπα ραντεβού με υπουργούς ,γλύψιμο στους τοπικούς βουλευτές .
Αν δεν αναλάβει ο λαός τα πράγματα στα χέρια του με γενική πολιτική απεργία , αν δεν κάνουμε λειτουργικές καταλήψεις , η ζωή θα συνεχίσει να φεύγει από τα χέρια μας .