.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ενας δικηγόρος υπάρχει εδώ μέσα...Αγνοήστε τις οφειλές σας στην eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.


Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης. Αυτό σημαίνει ότι σε δίκες για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. η παρουσία της Eurobank είναι άκυρη λόγω «έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης» ως αποτέλεσμα «έλλειψης εννόμου συμφέροντος», διότι πλέον ο ζημιωθείς είναι το ΤΧΣ (υπό προϋποθέσεις).



 Συναφώς, μια ένσταση έλλειψης νομίμου πληρεξουσιότητας κατά του δικηγόρου της Eurobank, τον αποβάλλει από την δίκη! (*) Περαιτέρω: Ο νέος αγοραστής της Eurobank, διαδικασία που θα χρειαστεί πλέον των δύο ετών, θα την αγοράσει ΧΩΡΙΣ τα ληξιπρόθεσμα κόκκινα δάνεια, αφού σπάσει πρώτα σε καλή και κακή τράπεζα, όπως έγινε κα με την ΑΤΕ, Proton, Ταχ. Ταμ/ριο, Millennium κλπ

Συνεπώς, τα μικρομεσαία ληξιπρόθεσμα δάνεια θα σβηστούν από τις ίδιες τις τράπεζες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ… δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, αρκεί να βρείτε δικηγόρους με παντελόνια που να προβάλλουν τις παραπάνω απλές ενστάσεις κι επιχειρήματα.
Ή, καλύτερα, καλέστε εμένα για μάρτυρα. Δεν θέλω τίποτα… ούτε ψήφο!!...η καριέρα μου τελείωσε, πριν αρχίσει… είμαστε όμως συμπολεμιστές στα ίδια χαρακώματα και ο θάνατος του διπλανού μου είναι και δικός μου.


(*) έτσι ακριβώς έγινε σε μια δίκη την 03-07-2013 με την Millennium, στην οποία παρέστην ως μάρτυρας! και την δημοσίευσα στον Στοχασμό-Πολιτική





Θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος  δικηγόρος  να παρέμβει..Επί του θέματος
Μας αφορά ολους μας.....
Κοινοποιήστε φίλοι ...




Το διαβάσαμε από το: Ενας δικηγόρος υπάρχει εδώ μέσα...Αγνοήστε τις οφειλές σας στην eurobank.Δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/eurobank_2746.html#ixzz2aIaS1Eyc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου