.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Oργανωμένοι τραμπούκοι διέλυσαν τη συνάντηση του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης με τη Διανομαρχιακή κατά του χρυσού


374414_561106480571942_1353987310_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, συναντήθηκε Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού καθώς και πολίτες που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση για τις έντονες κινήσεις της εταιρείας χρυσού εν μέσω θέρους και λήψη απόφασης για την οργάνωση του αγώνα από εδώ και πέρα, γιατί η εταιρεία χρυσού τις τελευταίες ημέρες ενεργοποιείται στην Αθήνα (υπουργεία), σε ΜΜΕ με υπέρτατη ένταση στη διαφήμισή της, με προσκλήσεις θεσμικών από το Ελληνικαναδικό Επιμελητήριο στην Αθήνα, αλλά και με επισκέψεις τους στην Αλεξανδρούπολη, ως και την επίσκεψη του Προέδρου της εταιρείας χρυσού Eldorado Gold, κ. Πολ Ράιτ, στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία κλίματος ώστε να εγκριθεί η αδειοδότηση της επένδυσης.
Ομάδα οργανωμένων, συντεταγμένων μισθοφόρων της εταιρείας χρυσού από τις Σάπες εισήλθε στην αίθουσα, δήλωσαν σε ερωτήσεις του Δημάρχου ότι είναι υπέρ της εταιρείας χρυσού και προσπάθησαν να επιβάλουν συζήτηση για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ των χρυσοθήρων, λέγοντας και απειλώντας ότι «Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα τελείωσαν και από εδώ και πέρα δεν θα σας αφήνουμε να συνεδριάζετε».
Οι συγκεκριμένοι μισθοφόροι καθοδηγούμενοι προφανώς από την εταιρεία χρυσού, με φωνασκίες, ύβρεις και προπηλακισμούς, και δη κυρίως κατά του Δημάρχου που δεν του επέτρεπαν να εξέλθει σπρώχνοντας τον, άπλωσαν πανό υπέρ των χρυσοθήρων και δημιούργησαν χουλιγκανικές εικόνες προκειμένου να τρομοκρατήσουν τα ειρηνικά καθόλα μέλη της επιτροπής και τους φιλήσυχους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.
Έτσι τραυμάτισαν την τοπική μας δημοκρατία και απείλησαν ότι με ανάλογες βίαιες ενέργειες από εδώ και πέρα θα προχωρήσουν σε εκφοβισμό των μελών της Διανομαρχιακής Επιτροπής και του λαού που τίθεται ενάντια στην εξόρυξη, με ομόφωνες μάλιστα αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων μας, αλλά και του περιφερειακού συμβουλίου.
Η Διανομαρχιακή Επιτροπή συνέχισε τη συνεδρίασή της στο γραφείο του Δημάρχου και εξέδωσε το παρόν ομόφωνα δηλώνοντας ότι δεν φοβάται τους τραμπούκους και τον τραμπουκισμό, και ότι ο αγώνας μας μετά από 15 έτη συνεχίζεται πιο δυνατά με μοναδικό μας στόχο την αποτροπή της καταστροφής της περιοχής μας, εάν χρειαστεί και με την ίδια μας τη ζωή.
  Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου