.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 2ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ. ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ



Μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τους πυροβολισμούς από ειδικό φρουρό στη διάρκεια συγκέντρωσης πολιτών στη Δάφνη, η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο πρωτοπόρος αγωνιστής, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Βύρωνα, δεν μπορεί παρά να επισύρει μια σειρά ερωτημάτων για τη χρονική στιγμή που παρακρατικές συμμορίες, πήραν εντολή να δράσουν εναντίον αγωνιστών, ανθρώπων που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν στην πολιτική των Μνημονίων και της εξαθλίωσης.
Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Ε.Πα.Μ., δηλώνει αλληλέγγυο στον Χρ. Παναγιωτόπουλο και την οικογένειά του, καταδικάζει την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Παράλληλα καλούμε το λαό, όλους τους Έλληνες πολίτες, να απομονώσουμε ότι μας διχάζει και να ενωθούμε σε κοινό αγώνα για τη Δημοκρατία.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συντριβή της φασιστικής θηριωδίας, που οι Έλληνες ζούμε στην καθημερινότητά μας, από το καθεστώς δουλοπαροικίας χρέους που επιβλήθηκε στη χώρα μας από το ΔΝΤ και την Ε.Ε, με τη βοήθεια των ντόπιων συνεργατών τους, είναι το πιο πλατύ Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, όπου όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές προτιμήσεις θα συμπορευτούν για την ανατροπή αυτής της πραγματικότητας.
Μιας πραγματικότητας, όπου ο φασισμός δεν περιορίζεται στις τραμπούκικες παρακρατικές δολοφονικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής, αλλά εκδηλώνεται, πριν και πάνω από όλα, στις αντεθνικές αντιλαϊκές αποφάσεις του Κοινοβουλίου και της Κυβέρνησης, που έχουν ως συνέπεια τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία, την ανέχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την καταστροφή χιλιάδων νοικοκυριών, την αυτοκτονία χιλιάδων συμπολιτών μας, το κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του Λαού.
Η ισχυρή επανεμφάνιση του παρακράτους σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι συνειδητή επιλογή αυτού του καθεστώτος προκειμένου αυτό να "νομιμοποιηθεί" ως μόνος εγγυητής της ασφάλειας του λαού και της "συνταγματικής" νομιμότητας, την ίδια ώρα που οικοδομεί τους όρους και τις συνθήκες για τον διχασμό του λαού σε "δεξιούς" και "αριστερούς", σε "προνομιούχους" και "λιγότερο προνομιούχους", σε "φασίστες" και "αντιφασίστες", αφού στην πραγματικότητα ο μόνος ρόλος που επάξια υπηρετεί είναι αυτός του τοποτηρητή των ξένων δανειστών.
Το Ε.Πα.Μ., πέραν και ενάντια σε ιδεολογικές προκαταλήψεις, θα συνεχίσει με επιμονή και συνέπεια, να δίνει τον αγώνα για την ενότητα του λαού, τη μόνη απάντηση στο κυρίαρχο παλλαϊκό, πανεθνικό, πατριωτικό αίτημα που συνοψίζεται στο: ή το καθεστώς ή εμείς!
Το Ε.Πα.Μ απαντά:
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου