.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Χαράτσι» ενός ευρώ ανά συνταγή!

Το Ποντίκι Web
«Χαράτσι» ενός ευρώ ανά συνταγή!

Νέο χαράτσι ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας μετά από την αύξηση στα 25 ευρώ του εισιτηρίου στα νοσοκομεία.

Όπως καταγγέλλουν οι Φαρμακοποιοί Αττικής (ΣΦΑ) από το Νοέμβριο θα ισχύσει το μέτρο της καταβολής από τους φαρμακοποιούς ενός ευρώ ανά συνταγή του ΕΟΠΥΥ.

Όπως αναφέρουν οι φαρμακοποιοί, στον νόμο για το μεσοπρόθεσμο (4093/2012) υπάρχει το εξής άρθρο:

«Από 1.1.2014 ορίζεται η εκ μέρους των ασθενών καταβολή υπέρ του ΕΟΠΥΥ του ποσού του ενός (1) ευρώ ανά συνταγή που εκτελείται από τον εκάστοτε φαρμακοποιό, καθώς και η καταβολή του ποσού των είκοσι πέντε (25) ευρώ λόγω εισαγωγής για νοσηλεία σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ.»

«Εκτός από χρηματοδότες, γίναμε και φοροεισπράκτορες, δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ. Λουράντος, όπως αναφέρει τοiatronet.gr

«'Εκτός από δανειστές του ΕΟΠΥΥ, αφού η πληρωμή των χρεών του δεν φαίνεται ούτε με κιάλια, χρηματοδότες των μισθών των υπαλλήλων του - ελεγκτών των συνταγών μας, γίναμε και εισπράκτορες των χαρατσιών του!
Επειδή η τρόϊκα ήθελε να είναι σίγουρη για την είσπραξη των ανωτέρω ποσών, απαίτησε και τελικά κατάφερε να...διαγραφεί από το άρθρο 12 του νόμου το εδάφιο που είναι μέσα στην αγκύλη και αναφέρει ως προϋπόθεση εφαρμογής του νόμου την έκδοσης υπουργικής απόφασης», είπε ο κ. Λουράντος, χαρακτηρίσοντάς το «απίστευτη δουλοπρέπεια».

Και πρόσθεσε:
«Δεν φτάνει που ο ΕΟΠΥΥ αποτελεί ό,τι αναξιοπιστότερο στην χώρα μας. Δεν φθάνει που ο τζίρος των φαρμακείων σε συνδυασμό με την ουσιαστική μείωση του ποσοστού μας κέρδους έχει μειωθεί. Δεν φθάνει που τα χρέη του κινδυνεύουν να μείνουν ανάμνηση...πικρή. Καλούμεθα να εισπράξουμε και τα ... χαράτσια του. Ούτε ΔΕΗ να ήταν τα φαρμακεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου