.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα λεφτά για το ρεύμα πήγαν στο χαράτσι!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Τα λεφτά για το ρεύμα πήγαν στο χαράτσι!

Πλήρωσαν το λογαριασμό του ρεύματος, αλλά εξοφλήθηκε το χαράτσι! Δεκάδες συλλογικότητες από όλη την Αττική πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ, «για την υπεξαίρεση χρημάτων», όπως υποστηρίζουν, καθώς ενώ κατέβαλαν το χρηματικό ποσό του ηλεκτρικού ρεύματος, τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν στην εξόφληση του χαρατσιού.
Συλλογικότητες από την Αττική υποστηρίζουν ότι με την «υπεξαίρεση προωθείται δόλια η διακοπή ρεύματος»Συλλογικότητες από την Αττική υποστηρίζουν ότι με την «υπεξαίρεση προωθείται δόλια η διακοπή ρεύματος»«Διαπιστώσαμε αυθαίρετα, παράνομα και παράτυπα», όπως αναφέρουν, ότι το «χρηματικό ποσό που είχε πληρωθεί για την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος μεταφέρθηκε στις ΔΟΥ για μερική ή ολική εξόφληση του χαρατσιού του 2012 (λεγόμενο ΕΕΤΗΕ). Η ενέργεια αυτή της ΔΕΗ αφορά και μεγάλο αριθμό παροχών για τις οποίες είχαν κατατεθεί εξώδικες δηλώσεις - γνωστοποιήσεις περί άρνησης πληρωμής των ποσών των δόσεων του ΕΕΤΗΔΕ και εξοφλήσεως μόνο της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίες ήταν ρητές, σαφείς και κατηγορηματικές, έτσι ώστε κατά κανέναν τρόπο να μην μπορούν να παρερμηνευθούν».
Εξηγούν επίσης, ότι μ' αυτόν τον τρόπο, «την υπεξαίρεση, προωθείται δόλια η διακοπή ρεύματος, λόγω πλαστής εικόνας οφειλής ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να παρακάμψει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που απαγορεύει, ως αντισυνταγματική, τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη εξόφλησης του χαρατσιού».
Εκπρόσωποι των συλλογικοτήτων, τονίζουν, ότι το φαινόμενο αυτό επαναλήφθηκε και για το χαράτσι του 2011. Και τότε, είχαν πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας. «Είχαμε επισημάνει την αυθαιρεσία απαιτώντας να μην επαναληφθεί. Παρά ταύτα επαναλήφθηκε, σε μεγαλύτερη έκταση». Οι ίδιοι αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους συναντήθηκαν με τον αν. διευθυντή επικοινωνίας της ΔΕΗ Κ. Στεριώτη, ο οποίος, κατά τα λεγόμενά τους, δεν απάντησε τίποτα επί της ουσίας, όσον αφορά τους λόγους που έγινε η παράσταση διαμαρτυρίας.
Αντίθετα, «υπεραμύνθηκε της ενέργειας της ΔΕΗ και της πολιτικής της για διακοπές ρεύματος σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν, επικαλούμενος 1,4 εκατ. διακανονισμούς ρυθμίσεων σε 5,5 εκατ. παροχές νοικοκυριών και τη δήθεν ευαισθησία απέναντι σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με τα "κοινωνικά" τιμολόγια. Παρέπεμψε το υπόμνημά μας στο στέλεχος της ΔΕΗ κ. Καρακατσάνη, για να υπάρχουν απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου