.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΕΜΠ: Αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος

ΤΡΊΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2013

ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΕΜΠ: Αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος


Πηγή :
esos.gr


Την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος και την επανασύγκληση της Συγκλήτου την Τετάρτη 25/9/2013 στις 10:00 για να επανεκτιμήσει την κατάσταση  , αποφάσισαν τα μέλη της Συγκλήτου του Ιδρύματος, εξαιτίας της διαθεσιμότητας 399 διοικητικών υπαλλήλων, ενώ:
Α.ΕΝΕΚΡΙΝΕ την προσφυγή ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων σε σχέση με τις διοικητικές αποφάσεις, με τις οποίες πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος, με άμεση κατάθεση αιτήσεως ακυρώσεως, αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως, καθώς και κάθε άλλου πρόσφορου και αναγκαίου ενδίκου μέσου και βοηθήματος κατά της επικείμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που θα καταργήσει τις οργανικές θέσεις των διοικητικών υπαλλήλων ή με άλλον τρόπο θα επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα.
Β.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ τον Πρύτανη να επιλέξει το κατάλληλο Νομικό Επιτελείο, να παράσχει σε αυτό τις αναγκαίες πληροφορίες και να προβεί σε κάθε αναγκαία πράξη στο πλαίσιο της πιο πάνω εντολής.
Γ.ΘΑ ΕΠΙΔΔΙΩΞΕΙ το  συντονισμό των νομικών του ενεργειών με εκείνες των νομικών υπηρεσιών του ΕΚΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου