.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Όταν η Ευρώπη έχει κέφια.

ΔΕΥΤΈΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013


Marietta_Ianouarios_2014Η Ισότητα των δύο φύλων είναι κάτι πολύ σχετικό και βασικά μπορεί να τη συναντήσει κανείς σε ελάχιστες περιπτώσεις. Σε άλλες περιπτώσεις είναι ριγμένη η γυναίκα και σε άλλες ο άνδρας. Αν θέλουμε να παραμυθιαζόμαστε, ας λέμε ότι υπάρχει ισότητα.

Εγώ προσωπικά δε την βλέπω αλλά στην Ευρώπη έχουν άλλα μάτια. Η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου θα τιμηθεί από το «Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Δύο Φύλων» (EIGE) γιατί την θεωρεί μία εμπνευσμένη γυναίκα για όλα αυτά που έκανε ή κάνει για την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στην αγορά εργασίας και τους μισθούς.
Έτσι την έβαλαν σε ένα ημερολόγιο που θα εκδώσουν και η Μαριέττα μας θα πάρει τον πρώτο μήνα. Θα είναι το γούρι μας δηλαδή για τη νέα χρονιά και ο Θεός βοηθός!
Φυσικά όπως θα έχετε καταλάβει, από το 2014 οι γυναίκες θα κάνουν άλλα όνειρα για τις πάμπολλες θέσεις εργασίας που θα βρουν, και η χαρά τους θα συνεχιστεί με την εξίσωση των μισθών τους, με αυτούς των ανδρών. Για μισθούς δεν γνωρίζω, αλλά μήπως εννοούν να έχουν ισότητα στην ανεργία και το επίδομα από τον ΟΑΕΔ; Θα φάμε τέτοια ισότητα, που δε θα ξαναμιλήσουμε για αυτή.
Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παραγωγή ξεχωριστών προσωπικοτήτων, τη μία κάνουν στοχαστή τον ΓΑΠ, την άλλη μας λένε χαρισματικό τον Σαμαρά και τώρα βρήκαμε την εμπνευσμένη Μαριέττα. Για να θέλουν να μας “χαπακώνουν” έτσι, κάτι πολύ βρώμικο θα υπάρχει από πίσω. Το δούλεμα δεν το σταματάνε με τίποτα, και  επειδή εδώ και στην Ευρώπη τη βρίσκουν με το να “χαϊδεύει” ο ένας τον άλλο, εμείς, γιατί μένουμε μόνο στο να τους κοιτάμε σα χαζοί; Τόση έλλειψη από κακογυρισμένες τσόντες έχουμε;
Δε θα πάρουμε τα όπλα, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να ρίξουμε το σύστημα, ομοψυχία και μυαλό δεν υπάρχει.
Τέλος πάντων, εγώ το τίμησα το κορίτσι φτιάχνοντας ένα ημερολόγιο και αντί για δάφνες (δεν έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες τώρα), του έβαλα το φυτό της εποχής.
Το link για το ημερολόγιο του EIGE, είναι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου