.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Nέα το 2014 για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά


Περιμένουν οι εργαζόμενοι ελπίζωντας για το καλύτερο
Μετά τις γιορτές αναμένουν απαντήσεις οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, από τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, τον οποίο είχαν συναντήσει στις 19 Δεκεμβρίου.
Πάντως χθες Τρίτη είχε προγραμματιστεί η καταβολή εκτάκτου οικονομικού βοηθήματος που εγκρίθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Επίσης, την Κυριακή 29-12-2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης συμπεριλαμβανόμενων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η εκδήλωση θα γίνει στο κτίριο εκδηλώσεων του ΟΛΠ (είσοδος από τις Πύλες Ε1 και Ε2 του λιμανιού). Θα υπάρξει δωρεάν φαγητό για όλους και δώρα για τα παιδιά.
Για τις εξελίξεις στο νομικό πεδίο, το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, «Η Τρίαινα», αναφέρει: «Σας είχαμε ενημερώσει το προηγούμενο διάστημα (μέσω επιστολής του δικηγόρου μας) ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την διαδικασία κατάσχεσης στα χέρια τρίτου. Τις επόμενες ημέρες, το Σωματείο θα ανακοινώσει το τι οφείλει ο καθένας μας για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή του ποσού αυτού.
Στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από το δικηγόρο του Σωματείου μας τόσο για την διαδικασία κατάσχεσης στα χεριά τρίτου αλλά και για όλα τα δικαστικά θέματα που μας αφορούν. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι είναι επιτακτική ανάγκη -εξαιτίας των ιδιαίτερων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε- η καταβολή των εισφορών των μελών του Σωματείου.
Το σύνολο των εισφορών σήμερα ανέρχεται στο ποσό των €54. Η καταβολή των εισφορών από τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου είναι υποχρέωση και αναγκαία για την επιβίωσή του για την λειτουργία του και την κάλυψη εξόδων που αφορούν δικαστικούς αγώνες, έξοδα κινητοποιήσεων κτλ. Ο λογαριασμός όψεως του Σωματείου μας στην Εθνική Τράπεζα είναι διαθέσιμος και είναι: 040/483163-29. Παρακαλείσθε κατά την κατάθεσή σας να δηλώνετε τα πλήρη προσωπικά σας στοιχεία. Θα θέλαμε και μέσα από την ανακοίνωση αυτή να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα Σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης που εστάλει από την ΠΟΕΜ ,το Ε.Κ.Π και το Σωματείο μας και τους ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία. Το Δ.Σ. του Σωματείου μας εύχεται σε όλα τα μέλη του - εργαζόμενους καλά Χριστούγεννα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου