.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Γιώργος Κασιμάτης: Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας

Στο επιμελητήριο Ηρακλείου παρουσιάζεται τη Δευτέρα το βιβλίο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη με τον τίτλο: ‘’Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας. Η Ελληνική εμπειρία ενός Ευρωπαϊκού προβλήματος με παγκόσμιες διαστάσεις’’.

Στο νέο του βιβλίο ο Γιώργος Κασιμάτης δίνει μια ολοκληρωμένη και σε βάθος ανάλυση του καθεστώτος δανεισμού που επιβλήθηκε με παράνομα μέσα και απάνθρωπα μέτρα στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό. 

Η παρουσίαση του καθεστώτος δανεισμού εκτυλίσσεται με μια πλήρη εικόνα της πορείας της απάνθρωπης επιβολής του χωρίς να κρύβεται τίποτα. 

Η εικόνα αυτή αρχίζει με αναλυτική περιγραφή της μεθόδευσης με την οποία προπαρασκευάστηκε -στο σκοτάδι- η επιβολή του καθεστώτος, για να συνεχίσει με την πλήρη περιγραφή των βασικών παράνομων πράξεων, με τις οποίες επιβλήθηκε και συνεχίζει να επιβάλλεται στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό. 

Ιδιαίτερα τονίζεται η παραβίαση όχι μόνο του Συντάγματος της Ελλάδας, αλλά και των αρχών νομιμότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Συμβουλίου της Ευρώπης και γενικά του διεθνούς δικαίου.