.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ. Καζάκης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης. 24/06/2015

Στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης ενημέρωσαν για την επίσκεψη και τις ομιλίες του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ , ο Συντονιστής του Ε.ΠΑ.Μ Ξάνθης κ. Γιάννης Σιαμίδης, ο Γραμματέας κ. Βίκτωρας Πολυχρονίδης και το μέλος κ.Κοτσικόπουλος Χαράλαμπος.

Στη διάρκεια της εκπομπής φιλοξενήθηκε και ο οικονομολόγος και Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος κατέθεσε τις εκτιμήσεις του από τη μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές με βάση την ελληνική πρόταση και απάντησε σε ερωτήματα ακροατών σχετικά με τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ αλλά και για γενικότερα αναπτυξιακά και οικονομικά θέματα. 24 Ιουνίου 2015.

Την Ξάνθη επισκέπτεται την Παρασκευή το απόγευμα , στο πλαίσιο περιοδείας του στην ευρύτερη περιοχή, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ , οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.

Ο κ. Καζάκης στις 20:30, στο Π των Καπναποθηκών του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης μαζί με τον αν. Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Αθανασιάδη θα είναι οι κεντρικοί εισηγητές στην εκδήλωση με θέμα :’Διαγραφή χρέους και εθνικό νόμισμα. Τα εργαλεία για εθνική κυριαρχία και παραγωγική ανασυγκρότηση’, που διοργανώνει ο τοπικός πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ Ξάνθης.

Η ομιλία είναι ανοιχτή στο κοινό και αμέσως μετά το τέλος των εισηγήσεων οι κ.κ. Καζάκης και Αθανασιάδης θα απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού.

Λίγη ώρα πριν την ανοιχτή ομιλία στο Π και συγκεκριμένα στις 18:00 το απόγευμα, συμπολίτες επαγγελματίες, μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης, κάλεσαν τον κ. Καζάκη να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους του κλάδου για θέματα που τους ταλαιπωρούν και τους απασχολούν. Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση – η οποία είναι ανεξάρτητη από την ομιλία στο Π – έχει ως βασικό θέμα: ‘Παραγωγική Ανασυγκρότηση ελληνικής οικονομίας- αντιμετωπίζοντας προκλήσεις, εμπόδια , αδιέξοδα’.