.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Γ. Δελαστίκ: Γιατί οι Γερμανοί δεν θα εξωθήσουν την Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη

Ο δημοσιογράφος και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Δελαστίκ επιχειρηματολόγησε πάνω σε μια πάγια άποψη του που κατά καιρούς την συναντάμε στα γραφόμενα του. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο οι Γερμανοί να εξωθήσουν την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Η εκτίμησή του είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν ούτε πρόωρες βουλευτικές εκλογές ούτε δημοψήφισμα. Εκανε δριμύτατη κριτική στην εφαρμοζόμενη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εγκατέλειψε παντελώς τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Ο δημοσιογράφος του «Εθνους» και του «Πριν» έκανε εκτενή αναλυτική αναφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η Ελλάδα στους ξένους δανειστές της, επεκτείνοντας τον συλλογισμό του στις μεθοδεύσεις που θα χρησιμοποιήσει ο Σόιμπλε για να καθυποτάξει εντελώς την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, η οποία δεν έχει καμιά διάθεση για ρήξη και επιδιώκει με κάθε τρόπο τον συμβιβασμό.