.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. Η Χρυσή Αυγή "εργαλείο" δυσφήμησης του αιτήματος διαγραφής του χρέους
Στην εποχή της απόλυτης συμφωνίας του πολιτικού μας συστήματος με τις επιταγές των επικυρίαρχων στην Ε.Ε. και ΔΝΤ, η συστημική επικοινωνία έχει πλέον βάλει σαν στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε φωνή τολμήσει να αναφερθεί στην πραγματική λύση που σαν πρώτο βήμα της οφείλει να είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους.
Γι αυτόν τον λόγο, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να ταυτίσει κάθε αντίθετη άποψη με ιδέες και νοοτροπίες που σωστά η κοινωνία μας στην συντριπτική της πλειοψηφία αποφεύγει.
Στις 5 Ιουνίου 2015, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για την πορεία της «διαπραγμάτευσης» ο κ. Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο θέμα της διαγραφής του επαχθούς χρέους.

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι ο μόνος συντεταγμένος πολιτικός χώρος, ο οποίος έχει εκφράσει πλήρως και λεπτομερώς, όχι μόνο τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους διογκώθηκε το χρέος και ειδικά στην μνημονιακή εποχή, αλλά και τον επακριβή τρόπο απελευθέρωσης μας από τα δεσμά του χρέους. Ενός χρέους, που καταλύει τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε έννοια Δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης στην Πατρίδα μας, αλλά και σε όλες τις άλλες χώρες και λαούς κάθε χρώματος και φυλής του πλανήτη που βρίσκονται κάτω από τον ίδιο ζυγό, ιδέες και αξίες που η Χ.Α. ως το κατ εξοχήν αντίπαλο δέος στην Δημοκρατία δεν μπορεί ούτε θέλει να υπερασπιστεί.
Η μονομερής διαγραφή του χρέους, δεν είναι ούτε αυτοσκοπός ούτε και η λύση από μόνη της.
Η πολιτική πρόταση που έχει θεσει το Ε.Πα.Μ. από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του περιλαμβάνει.
  1. Καταγγελία και μονομερή διαγραφή του χρέους στη βάση των διεθνών κανόνων και συνθηκών.
  2. Παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη χρηματοδοτώντας την με εθνικό κρατικό νόμισμα κι όχι με δανεικά, με παράλληλη διαγραφή στα χρέη των Ελλήνων προς τις τράπεζες και την εφορία, εφαρμόζοντας την «Σεισάχθεια».
  3. Εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και όλων των στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρήσεων και οργανισμών.
  4. Τιμωρία των προδοτών που έφεραν την πατρίδα και τον λαό δέσμιο στους τοκογλύφους και τους δουλεμπόρους.
  5. Επανίδρυση του κράτους με νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα που μεταξύ άλλων, θα θεσπίσει την ανακλητότητα και την λογοδοσία όσων έχουν δημόσια αξιώματα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί τον Λαό μας, ότι οι συστημικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να χαρακτηρίσουν και να συνδέσουν κάθε πολίτη, φορέα ή συλλογικότητα που αναφέρεται στην πραγματική λύση, σε λαϊκιστές ή ακόμη χειρότερα φασίστες και ακραίους.
Έτσι εξηγείται η χθεσινή αναφορά της Χ.Α. στην μονομερή διαγραφή και έτσι νομίζει το σύστημα ότι θα εξισώσει το Ε.ΠΑ.Μ. αλλά και κάθε ελεύθερο πολίτη ή συλλογικότητα με το αντιδημοκρατικό εργαλείο του βαθέως συστήματος που είναι η Χρυσή Αυγή.
To σύστημα δεν θα καταφέρει να αμαυρώσει τον αυθεντικό, ουσιαστικό και περιεκτικό πατριωτικό λόγο, ούτε και να χειραγωγήσει τον Λαό μας.
Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι η μοναδική διέξοδος από τον μονόδρομο του Ευρωνταχάου και καλεί τον λαό σε εγρήγορση και συστράτευση.

Δεν θα περάσει ο Φασισμός.Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα 6/6/2015