.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ. Καζάκης στον STATUS RADIO 94.2 (Αλεξ/πολη), 26/06/2015

Ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος - αναλυτής και Γ. Γ. του Ε. ΠΑ.Μ. στο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS RADIO 94.2 (Αλεξανδρούπολη), στις 26 Ιουλίου 2015.

Δ. Καζάκης: "Ο ΟΗΕ μας προτρέπει να προσφύγουμε για το παράνομο χρέος μας"

«Το χρέος της Ελλάδας, είναι παράνομο», είπε ο Δ. Καζάκης. Αρκεί να προσφύγουμε στην αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ, η οποία θα το αναγνωρίσει ως τέτοιο, αφού η ίδια επιτροπή, προτρέπει τη χώρα μας για την προσφυγή.
Με αυτή την άποψη ο Δ. Καζάκης και το Ε.ΠΑ.Μ., διοργανώνουν αύριο ανοιχτή ομιλία* στο Επιμελητήριο με θέμα: Διαγραφή χρέους και εθνικό νόμισμα. Ο Δ. Καζάκης θα αναλύσει επίσης τις θέσεις του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τις επιπτώσεις από την επιστροφή, στο εθνικό μας νόμισμα.

*Ομιλία Δ. Καζάκη στην Αλεξανδρούπολη.
Σαββάτο 27/06, ώρα 19:30 στην Πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολη, άγαλμα Δόμνας Βισβίζη.