.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

3-4-2013 ΔΕΛΑΣΤΙΚ: Οι δούλοι δεν επιτρέπεται να έχουν δική τους τράπεζα

Το σχέδιο είναι η υπαγωγή με τον ένα ή άλλο τρόπο των χωρών της Ευρώπης στο 4ο Ράιχ, είπε μιλώντας στο Ράδιο 9.84 ο αναλυτής Γιώργος Δελαστίκ.

Για το προαποφασισμένο σχέδιο αποτυχίας συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank είπε πως ''οι δούλοι δεν επιτρέπεται να έχουν δική τους τράπεζα''.

Αθόρυβα οι γερμανοί θα ελέγχουν πλήρως το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, συνέχισε, καθώς μετά τα παραπάνω τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα ακολουθούν και τα υπόλοιπα.

Ερωτηματικά από τον ίδιο για την στάση των λαών που ενώ βιώνουν τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής επαναπαύονται και συνεχίζουν να ακολουθούν ένα πολιτικό σύστημα που είναι ως φαίνεται αποτυχημένο.

Ακόμη και οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ των χωρών της Ευρωζώνης καλούνται να απαντήσουν στο δίλημμα με το Γερμανικό οδοστρωτήρα ή με μια πολιτική που επιτρέπει τουλάχιστον την επιβίωση των χωρών τους.