.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Δ. Καζάκης, Θ. Συμβουλόπουλος. Χαιρετισμοί στην έναρξη του 4ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. 11/06/2015

Έναρξη 4ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. Ο χαιρετισμός και η παρουσίαση των προσκεκλημένων από το Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλο, Α' Συντονιστή της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Χαιρετισμός του οικονομολόγου και ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, στην έναρξη του 4ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. στις 11 Ιουνίου 2015.

(Τα αποσπάσματα είναι από ερασιτεχνική λήψη, θα υπάρξει καλύτερο βίντεο προσεχώς).

4ο Συνέδριο Ε.ΠΑ.Μ.: "Ο άλλος δρόμος για την Πατρίδα μας".

Με ενωτική και αγωνιστική διάθεση, εν μέσω εξαιρετικά κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, άρχισαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στις 5 μ.μ., οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Ε.ΠΑ.Μ., στο κιν/θέατρο “STUDIO” (Σταυροπούλου 33 & Σπάρτης, Πλ. Αμερικής).

Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου είναι: «Ο άλλος δρόμος για την Πατρίδα μας» και σηματοδοτεί την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ., που συνοψίζεται στα πέντε προτάγματα που συνομολογήθηκαν και καταγράφονται στην ιδρυτική του διακήρυξη:

– Μη αναγνώριση και μονομερής διαγραφή του χρέους.

– Ακύρωση των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβέσεων.

– Αποχώρηση από την ευρωζήνη και την Ε.Ε. και καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.

– Τιμωρία των ενόχων.

– Εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης διευρυμένης αυθεντικής εκπροσώπησης του ίδιου του λαού.

Την πρώτη μέρα θα γίνουν χαιρετισμοί του Α’ Συντονιστή της Π.Γ Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου, του ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη και των προσκεκλημένων.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν την Παρασκευή το πρωί με την οριστική διαμόρφωση του προτεινόμενου προγράμματος, το οποίο θα εγκριθεί από το σώμα των συνέδρων που εξελέγησαν από τους πυρήνες του Μετώπου, σε ειδικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου