.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Γιώργος Κοντογιώργης : Το πολιτικό σύστημα υπεύθυνο για την παγίδευση του λαού μας.

Λάβρος έναντι των πολιτικών αποφάσεων και κινήσεων της ηγεσίας του τόπου ο πανεπιστημιακός Γιώργος Κοντογιώργης μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Στο ερώτημα για το τι αναμένει σήμερα από τις επαφές του πρωθυπουργού απάντησε λέγοντας: ‘’Θα σας απαντήσω έτσι όπως το είπα και προεκλογικά. Το νέο πακέτο θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα’’.

Τέλος ο πανεπιστημιακός τοποθετεί σε άλλη βάση τις σχέσεις πολιτικού – πολίτη καθώς όπως ανέφερε τα διλλήματα που σήμερα οι πρώτοι θέτουν προς τους πολίτες υποκρύπτουν τη σκοπιμότητα απόκρυψης της αλήθειας προς ίδιον όφελος. Χωρίς εθνικό σχέδιο και στρατηγική με μεταρρυθμίσεις ιδίως στην έννοια του κράτους που θα μας βγάλουν μπροστά από τα μνημόνια και την ποδηγέτηση της Ελλάδας από τους δανειστές , απλά θα μπαίνουμε σε κάλπικα διλήμματα για «ευρώ ή δραχμή» , δηλαδή αν ο «δυνάστης» του λαού θα είναι μόνο «εσωτερικής επιβολής» ή «διττής και εσωτερικού και εξωτερικού».