.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - O Δ. Καζάκης στην Βέροια 29 Ιουνίου 2015.

Ο οικονομολόγος - αναλυτής και Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στη δεύτερη αίθουσα του κινηματοθέατρου "Σταρ" στη Βέροια, σε μια εκδήλωση επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε ίσως, πέντε μόλις μέρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Προλογικά μίλησαν οι Δημήτρης Γκαρανατσιος και Γιάννης Αθανασιάδης.
Ο Δημήτρης Καζάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και ότι από το 2010 εγκαταστάθηκε στη χώρα ένας μηχανισμός που κάνει και κατευθύνει ψυχολογικό πόλεμο. Όπως είπε, "ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει, πρέπει να φοβάται"

Όσοι λένε την αλήθεια είναι γραφικοί, είπε υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι εταιρεία εκπαιδεύει πανελίστες και παρουσιαστές ειδήσεων για να προκαλούν πανικό.

"Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν τα πράγματα σαν να πρόκειται για πόλεμο. Όλος αυτός ο κακός χαμός γίνεται γιατί δεν πρέπει η Ελλάδα να φύγει από το Ευρώ"

Μίλησε για το ευρώ, τι πραγματικά εκφράζει, αλλά και για το ρόλο του Φούχτελ, του Παπανδρέου και πολλών άλλων, για τον Αλέξη Τσίπρα και για την επόμενη μέρα και τις επιλογές που έχει η χώρα. 29 Ιουνίου 2015.