.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΚΑΖΑΚΗΣ : ΣΗΜΕΡΑ 14/7 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 15/7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

kazakis-elladaΓια μια ακόμη φορά η Ελλάδα αντιμετωπίζει περίοδο Ιουλιανών. Ανάλογη με εκείνη του 1965. Τότε μέσα από 2 χρόνια κατευθυνόμενης πολιτικής ανωμαλίας οδήγησαν …
τον ελληνικό λαό στην επτάχρονη αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.
Σήμερα, η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με τις δυνάμεις του γνωστού δεξιού κι αριστερού δοσιλογισμού οδηγεί τη χώρα σε νέα Ιουλιανά για να παγιωθεί το καθεστώς κατοχής της πατρίδας από τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους. Αν ολιγορήσουμε θα επιτρέψουμε την επιβολή μιας νέας δικτατορίας στην Ελλάδα. Μιας και τέτοιες αποικιοκρατικές συμφωνίες παράδωσης μιας ολόκληρης χώρας, επιβάλλονται στους λαούς μόνο με στυγνές δικτατορικές μεθόδους.
Το μόνο εμπόδιο είναι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού που δεν τρόμαξε, δεν λύγισε και διατράνωσε το δικό της ΟΧΙ. Ήρθε αντιμέτωπη με ολόκληρο το καθεστώς που χρόνια τώρα βαραίνει την πατρίδα θανατερά. Ολόκληρο το σάπιο και τρισάθλιο καθεστώς πολιτικής, υποκουλτούρας, εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού και κρατικοδίαιτης αρπαχτής δεν κατόρθωσε να τρομοκρατήσει τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Κι εκεί όπου απέτυχε η τρομοκρατία, κλήθηκε η Πέμπτη Φάλαγγα των νενέκων της αριστεράς για να ξεπουλήσει το αποστομωτικό ΟΧΙ του λαού. Ο Τσίπρας δεν είναι παρά ο Νταλέμα της Ελλάδας, ο Τσιριμώκος και ο Μητσοτάκης των παλιών Ιουλιανών σε πακέτο του ενός. Και σαν τέτοιος θα μείνει στην ιστορία.
Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να μας οδηγήσει στη σφαγή. Δεν πρέπει να αφήσουμε την πατρίδα έρμαιο των νεοδοσίλογων και των ταγματαλητών της αριστεράς. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μετατρέψουν την Ελλάδα σε νέο Κόσοβο, Πρίστινα, ή Ουκρανία για το συμφέρον μιας αποικιοκρατικής Ευρώπης. Κάτι που διακαώς ποθεί η εκπρόσωπος του νέου Ευρωπαικού Ράιχ, προκειμένουν να βάλει χέρι στα τιμαλφή μέσα από τα αποκαΐδια της χώρας.
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ λοιπόν μέχρι να πέσει η κατοχική Βουλή. Μέχρι να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα στη χώρα. Μέχρι να επέλθει η πολιτική ομαλότητα και να οδηγηθούν στην ποινική δικαιοσύνη όσοι σφετερίστηκαν την εξουσία προς όφελος ξένων κέντρων και αλλότριων συμφερόντων.
Για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξαρτήτη, κυρίαρχη για τον λαό της και δημοκρατική. Επιτέλους να ξεριζώσουμε το σαράκι του παρασητισμού, της απόλυτης διαφθοράς και της διαπλοκής που συνθλίβει και ξεπουλά την πατρίδα.
Τώρα θα αποδείξει ο καθένας από εμάς τι σόι είναι και που ανήκει. Τώρα θα αποδείξει αν είναι όντως πατριώτης, πάνω και πέρα από δεξιός ή αριστερός. Τώρα θα αποδείξει αν ποθεί τη δημοκρατία στην πατρίδα μας. Ήρθε η ώρα για καθέναν από εμάς να πει το μεγάλο ΟΧΙ και το μεγάλο ΝΑΙ.
[dimitriskazakis.blogspot.gr]
 μεσο triklopodia.gr