.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση αναγνωρίζει εμμέσως το Κόσοβο;



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)



Σ’ ακόμα ένα σοβαρότατο διπλωματικό-πολιτικό ατόπημα υπέπεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πρίστινα, πρωτεύουσα του Κοσόβου.

Ακολουθώντας την λογική… «μεταπωλητή» της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, απάντησε ως εξής: «Υποστηρίζουμε την ένταξη του Κοσσόβου σε διεθνείς οργανισμούς, όπως η Interpol και η UNESCO. Και είμαστε έτοιμοι να το υποστηρίξουμε. Υποστηρίζουμε – και είμαστε μεταξύ των πρώτων χωρών που προσφέρουν τη στήριξή τους προς αυτή την κατεύθυνση – τη δημιουργία δεσμών μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Κοσσόβου. Και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στο Κόσσοβο, όποτε το χρειαστεί ή το επιθυμεί, την τεχνογνωσία μας και τα μέσα που διαθέτουμε σε θέματα συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, καθώς είμαστε το παλαιότερο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων». (Πηγή: Επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ)

Σ’ ό,τι αφορά δε στο θέμα της αναγνώρισης του εν λόγω… «ψευδοκράτους», ο ΥΠΕΞ τόνισε ότι «θα πρέπει να εξετάσουμε το ζήτημα με βάση δύο κριτήρια. Το ένα κριτήριο είναι οι ανάγκες όλης της περιοχής και το δεύτερο το εθνικό μας και το ευρωπαϊκό συμφέρον. Θα πρέπει να δούμε στο μέλλον τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσουμε στην πράξη αυτά τα δύο κριτήρια». (Πηγή: Επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ)

Η στάση αυτή του Νίκου Κοτζιά, προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- θύελλα αντιδράσεων στην Σερβία, με την οποία η χώρα μας διατηρεί χρόνιους δεσμούς φιλίας. Οι δηλώσεις του, που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν και ως έμμεση αναγνώριση του Κοσόβου, ενδέχεται να μετεξελιχθούν σ’ ένα ολέθριο σφάλμα, για τα εθνικό συμφέρον της χώρας. Η αναγνώριση ενός «ψευδοκράτους» που εγκαθιδρύθηκε με εξαιρετικά βίαιο τρόπο από τους Αλβανούς του UCK -υποστηριζόμενους από την Ε.Ε.- δημιουργεί ένα κάκιστο προηγούμενο. Θα μπορούσε κάλλιστα να… ανοίξει την όρεξη όσων ορέγονται τμήματα της ελληνικής επικράτειας και… «οραματίζονται» τον διαμελισμό της χώρας μας.

Ο διπλωματικός κατήφορος του ΥΠΕΞ. που οδηγεί την Ελλάδα σε εξαιρετικά επικίνδυνες ατραπούς, να σταματήσει τώρα. Κι αυτό αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της συγκυβέρνησης.

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Αθήνα 17/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου