.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση αυτή «διέβη τον Ρουβίκωνα»

Ανακοίνωση

Στον δρόμο των προηγούμενων δοσιλογικών κυβερνήσεων και ενάντια στην λαϊκή ετυμηγορία του πρόσφατου δημοψηφίσματος κινείται κατηγορηματικά και απερίφραστα πλέον η παραπαίουσα ελληνική κυβέρνηση.
Αντίθετα στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και στο συμφέρον της πατρίδας, ενεργώντας πραξικοπηματικά και σφετεριζόμενη την λαϊκή κυριαρχία, η νέα κυβέρνηση προχώρησε σε προκαταρκτική κατάπτυστη συμφωνία περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, στρώνοντας το χαλί για την ολοκληρωτική υποδούλωση της χώρας από τις πιο μαύρες δυνάμεις του νεοναζισμού που κυβερνούν την Ευρώπη.
Τα προαπαιτούμενα μέτρα που δεσμεύτηκε να νομοθετήσει η κυβέρνηση στις 15 και 22 Ιουλίου 2015 (επαναφέροντας τα πολυνομοσχέδια), έχουν ως στόχο την πλήρη κάμψη του ηθικού των ελλήνων πολιτών, φέρνοντας σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία, για την επαίσχυντη παράδοση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) μηχανισμό ρευστοποίησης των κρατών, στο όνομα της βιωσιμότητας της ζώνης του ευρώ.
Η κυβέρνηση αυτή «διέβη τον Ρουβίκωνα» φέρνοντας ακόμα ένα μνημόνιο γράφοντας το όνομά της στον μακρύ κατάλογο των δοσιλόγων και προδοτών, που στα 6 χρόνια των μνημονίων στην Ελλάδα παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος σε συνδυασμό με το άρθρο 134 παρ. 2α του Ποινικού Κώδικα.
Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει το διαρκές πραξικόπημα που συντελείται στην χώρα και δηλώνει ότι θα αντισταθεί με κάθε μέσο συμπαρατασσόμενο με τον ελληνικό λαό, στην επίθεση που δέχεται από ξένες εχθρικές δυνάμεις και την συνεργασία τους με την φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, που πλέον έχει αυταπόδεικτα συνθηκολογήσει και προδώσει την λαϊκή εντολή.
Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να μην σκύψει το κεφάλι, και να ξαναπεί ΟΧΙ, αυτό το πατριωτικό και απελευθερωτικό ΟΧΙ του πρόσφατου δημοψηφίσματος.
Να εφαρμόσει άμεσα την πολιτική ανυπακοή απέναντι σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία της συνεργαζόμενης με τους κατακτητές κυβέρνησης, όπως δικαιούται και υποχρεούται εναντίον όποιου επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία (αρ. 120 §4).
Να συνταχτεί στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο για την ανατροπή του μαύρου μετώπου και την απελευθέρωση της πατρίδας.
Οργάνωση και αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
13/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου