.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Άρχισε η Σύνοδος Κορυφής και από τις δηλώσεις δεν διαφαίνεται καταληκτική συμφωνία για νέο πρόγραμμα από τον ΕΜΣ.


Σύμφωνα με τον ακροδεξιό υπουργό οικονομικών της Φιλανδίας και γιουσουφάκι του Σόιμπλε, Alexander Stubb, η σημερινή Ευρωομάδα κατέληξε σε "εκτεταμένους όρους" για μια νέα ελληνική διάσωση. Αυτό δήλωσε μετά την πρωινή συνάντηση των υπουργών οικονομικών και λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής.
Οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν "νόμους που πρέπει να προωθηθούν μέχρι την 15η Ιουλίου", υπό "δύσκολες συνθήκες" για τις συντάξεις, τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις, το ΦΠΑ και τους φόρους, καθώς και τις ιδιωτικοποιήσεις. Οι νόμοι αυτοί μάλλον θα θεωρηθούν ως προαπαίτηση για να συνεχιστεί ο "διάλογος" για το νέο πρόγραμμα διάσωσης από τον ΕΜΣ.

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τη σειρά της δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει μια συμφωνία "με οποιοδήποτε τίμημα" στη σύνοδο κορυφής σήμερα. Οι ηγέτες της ευρωζώνης θα "εξετάσουν κατά πόσον [η Ελλάδα] μπορεί να αρχίσει διαπραγματεύσεις για ένα πρόγραμμα διάσωσης», αλλά το αν θα τα καταφέρουμε μένει να το δούμε, δήλωσε. Πρόσθεσε επίσης ότι η εμπιστοσύνη,"η πιο σημαντική αξία", λείπει.
Το τελευταίο εκλαμβάνεται ως ευθεία εντολή ανασχηματισμού της κυβέρνησης Τσίπρα από Δευτέρα. Αρχικά για να διωχθούν όσα από τα κυβερνητικά στελέχη ψήφισαν παρών. Ωστόσο, οι Γερμανοί απαιτούν κυβέρνηση ευρυτερης συνεργασίας με τη συμμετοχή του Σταύρου Θεοδωράκη του Ποταμιού. Μαζί και οι ΑΝΕΛ με ταυτόχρονη στήριξη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Πάντως οι συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά πάνω στην πρόταση Σόιμπλε. Η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, την οποία υπερψήφισε και το κοινοβούλιο, βρίσκεται ήδη στα σκουπίδια του Eurogroup. Μπροστά στην παράδοση άνευ όρων του Τσίπρα, αυτή του Τσολάκογλου φαντάζει παιδική χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου