.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ :Συνθηκολόγησαν στο χειρότερο πραξικόπημα εναντίον της πατρίδας και του ελληνικού λαού.


Με 229 «ναι» από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, έναντι 64 «όχι», πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας. Σημαντικές απώλειες μέτρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού 32 βουλευτές είπαν «όχι» (μεταξύ των οποίων τρεις υπουργοί) και 6 «παρών», ενώ η βουλευτής Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα απουσίαζε.
Η χειρότερη συμφωνία υποτέλειας και ξεπουλήματος των χρόνων του μνημονίου είναι γεγονός. Φυσικά με την απαραίτητη καταστολή, τα χημικά, τους προβοκάτορες και γενικά όλο το σετ όπως το ξέραμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου.

Με τα δεδομένα της ψηφοφορίας αυτής, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει πια την δεδηλωμένη και είναι υποχρεωμένη να στηρίζεται στις ψήφους της δοσιλογικής αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Λαφαζάνης ενέδωσε στις πιέσεις και προχώρησε στην εξής δήλώση: "Την κυβέρνηση τη στηρίζουμε ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, δεν στηρίζουμε το μνημόνιο. Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή."
Προφανώς η κυβέρνηση είναι κάτι μεταφυσικό, όπως παραδείγμα ο Θεός, ο Αλλάχ, ή ο Βούδας. Άλλο λοιπόν η κυβέρνηση κι άλλο οι πολιτικές μνημονίου, εξαθλίωσης, ξεπουλήματος που εφραμόζει. Κι έτσι ο Λαφαζάνης βάζει πλάτη στην κυβέρνηση για να συνεχίσει ακάθεκτη στην μνημονιακή κατηφόρα με όλη την αγριότητα που συνεπάγεται για την κοινωνία.
Με ικανοποίηση και αλαζονία ο πρωθυπουργός μαριονέτα της Μέρκελ, Α. Τσίπρας, δήλωσε:"Δεν υπάρχουν αυτόχειρες βουλευτές να ρίξουν την αριστερή κυβέρνηση." Τους ξέρει καλά. Για μια έδρα μπορούν να ξεπουλήσουν αρχές και πεποιθήσεις. Ψηφίζουν "όχι" με το μυαλό στα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης και τον κομματικό θώκο με ότι αργομισθία συνεπάγεται.
Ο έτερος Καπαδόκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του, είπε ότι εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη. «Η συμφωνία είναι προϊόν εκβιασμού, είναι συνθηκολόγηση, εάν δεν επικυρωθεί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη» τόνισε.
Καταλάβατε τι μέγας πατριώτης είναι; Αν χάσει αυτός την κουτάλα της εξουσίας χάθηκε η Ελλάδα. Και υπερήφανα μας δηλώνει ότι είναι ευάλωτος σε εκβιασμούς και συνθηκολογήσεις. Όπως οι εκάστοτε Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλοι και Ράλληδες ταγματαλήτες. Ο Καμμένος δεν έχει καν το ηθικό ανάστημα ενός Κορυζή που εκβιαζόμενος να υπογράψει την συνθηκολόγηση της πατρίδας στους ναζί εισβολείς, αυτός προτίμησε να αυτοκτονήσει.
Πρόκειται για νέα ράτσα πολιτικών. Δεν ξέρουν τι σημαίνει υπερασπίζομαι την πατρίδα και τον λαό της. Αυτό που ξέρουν είναι από θώκους, οφίκια, ρεμούλες και ρουσφέτια. Ετοιμαστείτε για την χειρότερη χούντα που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη φορά αριστερά απέδειξε χθες ότι δεν το έχει σε τίποτε να ματώσει τις διαδηλώσεις, δηλαδή να χύσει αίμα.
Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στο απίστευτο ξεζούμισμα που θα υφίσταται ο ελληνικός λαός, θα έχει σαν ελαφρυντικό το νομοταγές ΟΧΙ του Λαφαζάνη για το θεαθήναι. Και φυσικά για την εκτόνωση των ανόητων που τους πιστεύουν ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου