.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αλητείες Στέφανου Χίου εις βάρος του Δ.Καζάκη

Πανικόβλητο και χεσμένο το σύστημα από τη μεγαλειώδη παρουσία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) στις πρόσφατες κινητοποιήσεις του «ΟΧΙ» στην πλατεία Συντάγματος και βλέποντας ότι ο Παλλαϊκος χαρακτήρας που προσδίδει στην εν γένει στάση του στις πολιτικές εξελίξεις έχει πλέον ένα διαρκώς αυξανόμενο αντίκτυπο σε όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του Δημοκρατικού λαού μας, εξαπολύει και τις τελευταίες εφεδρείες του, λασπολογώντας ασύστολα και διαστρεβλώνοντας με ανοησίες, συκοφαντίες και ψεύδη την κατατεθειμένη ΠΡΟΤΑΣΗ του για έξοδο της χώρας μας από την «κρίση» ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Εδώ, ο γνωστός σε όλους Στέφανος Χίος, κάνει μαθήματα οικονομίας στον Δημήτρη Καζάκη αποδεικνύοντας την πραγματική ποιότητα της «δημοσιογραφίας» του και κάνοντάς μας να μουντζωνόμαστε, όσοι από μας. σποραδικά ή συχνότερα, παρακολουθούσαμε ενίοτε τις εκπομπές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου