.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Για να κερδίσουν οι δοσίλογοι την "εμπιστοσύνη" της Μέρκελ, πρέπει η Βουλή να ψηφίσει μέχρι και bail in.


Δείτε τι απαιτεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή:
Ως τις 15 Ιουλίου:
* "Εξορθολογισμό του ΦΠΑ και διεύρυνση της φορολογικής βάσης ώστε να αυξηθούν τα έσοδα." Δηλαδή τσάκισμα του μικρομεσαίου και του αυταπασχολούμενου ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές.
* "Εμπροσθοβαρή μέτρα για να βελτιωθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος ως μέρους ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μεταρρύθμισης." Κλάψτε τις συντάξεις, ειδικά επικουρικές και ΕΚΑΣ.
* "Διαφύλαξη της πλήρους νομικής ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ." Καθεστώς χεριαγώγησης και τρομοκρατίας αλά Γεωργίου επ' αόριστον.

* "Πλήρη εφαρμογή των σχετικών προβλέψεων της Συνθήκης για τη Σταθερότητα, Συνεργασία και Διακυβέρνηση της Νομισματικής Ενωσης και ειδικά κάνοντας λειτουργικό το Δημοσιονομικό Συμβούλιο πριν την οριστικοποίηση του Μνημονίου Κατανόησης (MoU) και περιλαμβάνοντας ημιαυτόματες περικοπές σε περιπτώσεις αποκλίσεων από φιλόδοξους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος αφού αναζητηθεί συμβουλή από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο και υπό την αίρεση της προηγούμενης έγκρισης των θεσμών." Όταν δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος, το πρόβλημα δεν είναι αυτός, αλλά το γεγονός ότι γίνονται αρκετά βαθιές περικοπές. Οι οποίες θα αποφασίζονται από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο που θα απαρτίζεται από τεχνοκράτες της αγοράς, υπό την έγκριση των αποικιοκρατικών θεσμών.
Ως τις 22 Ιουλίου:
* "Υιοθέτηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αποτελεί σημαντική αναμόρφωση των διαδικασιών και σύστημα δικαιοσύνης που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης και να μειώσει τα κόστη." Πλειστηριασμοί με ταχύτητα αστραπής υπέρ των τραπεζών και της εφορίας κατά το αμερικάνικο πρότυπο.
* "Υιοθέτηση του BRRD με στήριξη από την Κομισιόν." Με άλλα λόγια ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της ειδικής οδηγίας που επιτρέπει στην Κομισιόν και την ΕΚΤ να εφαρμόζει κούρεμα αποταμιεύσεων, συμμετοχών και ομολόγων των τραπεζών. Όποιος το προηγούμενο διάστημα αγόρασε τραπεζικό ομόλογο για να εξασφαλίσει τις αποταμιεύσεις του, θα βρεθεί με κούρεμα βαρβάτο.
Κι όλα αυτά ως προϋπόθεση για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για το νέο Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) που θα υπογραφεί με τον Ευρωπαικό Μηχανισμό Σταθερότητας. Το σφαγείο μόλις τώρα αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου