.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δ.Καζάκης στον Alpha 94.7 FM - Τρίτη 20 Δεκ ‎2016

Το δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ιδίως από το 2010 με την έναρξη επιβολής των περίφημων μνημονίων και με δεδομένο πως έχει αποδειχθεί περίτρανα πλέον ότι, στην δεινή θέση που έχουμε βρεθεί, οδηγηθήκαμε με δόλιο σχέδιο, τα ολοένα και εξαντλητικότερα μέτρα εναντίον της συντριπτικής και απροστάτευτης πλειοψηφίας της Ελληνικής κοινωνίας, το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα έχουν, από αυτό που διατείνεται το εθελόδουλο καθεστώς.

Πρακτικά και ουσιαστικά, η κατάσταση της Χώρας ομοιάζει με αυτήν ενός ασθενή ο οποίος πάσχει από σοβαρή αναιμία και η μοναδική θεραπεία που του εφαρμόζεται είναι η επίμονα μονοδιάστατη αφαίμαξή του.

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 94.7 FM της Καστοριάς και τον Αντώνη Παραρά, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.