.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

«Ανοικτό» για όλους… «κλειστό» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…

«Ανοικτό» για όλους… «κλειστό» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…
Πρακτική στρουθοκαμήλου εφαρμόζει η Κυβέρνηση στο θέμα των μεταναστών – προσφύγων, προσπαθώντας να κρύψει το πρόβλημα που είναι γνωστό σε όλους. Έχει απαγορεύσει από τον Φλεβάρη την είσοδο των δημοσιογράφων στα Κέντρα Υποδοχής με απόφαση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα και ανοίγει διάπλατα τις πύλες σε όσους είναι μέλη Μ.Κ.Ο., γνωρίζοντας βέβαια ότι από εκεί διοχετεύονται στα διάφορα κέντρα μόνο «συγκεκριμένες» πληροφορίες.
00HOTSPOT03
Βέβαια η μαγική λέξη για να μπεις στο κέντρο υποδοχής είναι «είμαι από το ΣΥΡΙΖΑ» η αν έχεις πάρει ειδική άδεια ως κομματικός φορέας. Αναρωτιέται κάποιος τι πραγματικά φοβάται ο κ. Γιάννης Μουζάλας και έχει λάβει αυτή την απόφαση, την ίδια ώρα που ανατριχιαστικές εικόνες ταλαιπωρημένων ξεριζωμένων (ανάμεσά τους και μικρά παιδιά) είτε να κοιμούνται στο ύπαιθρο, είτε να περπατούν εξουθενωμένοι προς τα σύνορα, κάνουν το γύρο του κόσμου. Μάλιστα είναι φωτογραφίες που τραβούν άνθρωποι μη επαγγελματίες, μη γνωρίζοντας τoυς κανόνες δημοσιογραφίας και πως θα φιλτράρουν το υλικό.
00HOTSPOT04
Σίγουρα κ. Γιάννη Μουζάλα ο εχθρός σας δεν είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ, αλλά όλα τα ξένα που με τη δική σας συναίνεση έχοντας και την άδεια από το Ελληνικό Λιμενικό, φωτογραφίζουν πτώματα και συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης.
00HOTSPOT06
Οι συνθήκες που διαβιούν οι μετανάστες είναι άθλιες στο Κέντρο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις μαρτυρίες των ίδιων για την ποιότητα του φαγητού αλλά και από τις φωτογραφίες που τραβούν κάποιοι (άλλοι για καλό και άλλοι για κακό), παρά τις αντιρρήσεις των υπευθύνων στην πρώτη υποδοχή του κέντρου που κάνουν λόγο για κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα, κοροϊδεύοντας για άλλη μια φορά τους πάντες.
Αν λοιπόν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για το παιχνίδι των ΜΜΕ στη χώρα και θέλει την κάθαρση, γιατί δεν ξεκινά από τον ύποπτο ρόλο των Μ.Κ.Ο. που έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει την Ελλάδα, έχοντας πάντα βέβαια και απώτερο σκοπό να καταστρέψουν την οικονομία της.
00HOTSPOT05
Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες μέσα από το ΗΟΤ SPOT (όχι από εμάς) και είναι από τις εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι συγκεκριμένες αναρτώνται και «αφιερώνονται» στους υπευθύνους που κατάσχουν τα κινητά των αλλοδαπών (πρόσφυγες – μετανάστες).
Επίσης οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτώνται και "αφιερώνονται" στους υπευθύνους της Κυβέρνησης, θέλοντας να τους υπενθυμίσει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξιοπρέπεια και δεν είναι σκουπίδι. Επειδή οι ίδιοι σχεδίασαν και αποφάσισαν τις συνθήκες διαμονής τους.
00HOTSPOT07

http://www.samostoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου