.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΕΞ.. ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΝΗΣΙ - ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ..


«Από τη σκοπιά μου, είναι σημαντικό να οργανώσουμε από κοινού την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εδώ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε μόνες την Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά κάθε χώρα θα πρέπει να συμβάλει οικονομικά και με ανθρώπινο δυναμικό για να προστατέψουμε μαζί τα εξωτερικά σύνορα».



Τα παραπάνω τονίζει, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στη Βιένη, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης, Σεμπάστιαν Κουρτς.
Ταυτόχρονα, αντιδρώντας στις απειλές της Τουρκίας για καταγγελία της συμφωνίας με τη ΕΕ για το προσφυγικό, προειδοποιεί πως αν δεν γίνει προετοιμασία, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές και γι” αυτόν τον λόγο θα πρέπει τώρα να υπάρξει εκμετάλλευση του χρόνου και να οργανωθεί, επειγόντως, η προστασία των εξωτερικών συνόρων.
Ο ίδιος δεν γνωρίζει πώς μπορεί κανείς να επηρεάσει την Τουρκία και αν υπάρχει κάποια βάση συνεννόησης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο, σημειώνει: «Πιστεύω ότι η Τουρκία, μάλλον, είναι πολύ απρόβλεπτη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να βασιζόμαστε στην Τουρκία, αλλιώς θα είμαστε σε μία επικίνδυνη εξάρτηση από αυτήν».
Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, αναπτύσσοντας τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής επισημαίνει: «Όταν μετανάστες παίρνουν το δρόμο για την Ευρώπη, θα πρέπει κανείς να τους σταματά στα εξωτερικά σύνορα, που συχνά είναι νησιά, όπως η Λέσβος ή η Λαμπεντούσα.
Θα πρέπει να φροντίζονται και να επαναπροωθούνται, διότι μόνο αν αποσαφηνίσουμε ότι όποιος βρίσκεται παράνομα στον δρόμο για την Ευρώπη δεν έχει καμία πιθανότητα να παραμείνει στην Ευρώπη, τότε θα είναι λιγότεροι οι άνθρωποι στον δρόμο για την Ευρώπη, τότε μόνο θα σταματήσουμε τους θανάτους στη Μεσόγειο, τότε μόνο θα αφαιρέσουμε από τους διακινητές τις επιχειρηματικές βάσεις τους».

Lesvos Voice: Αυτά ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας τα έχει πει ξανά.. είναι η βασική του θέση που περιλαμβάνει την Λέσβο και την Ιταλική Λαμπεντούσα..
Τι μας λέει δηλαδή;; ..ότι όλοι οι μετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα να συγκεντρώνονται στη Λέσβο, η οποία θα είναι κάτι σαν ένα νησί - φυλακή, και στην οποία θα γίνεται το "ξεσκαρτάρισμα".. ποιοι δηλαδή θα "προχωρούν" και ποιοι θα φεύγουν πίσω.. που πίσω δεν ξέρουμε;;;
Όλο αυτό το διάστημα θα μένουν στη Λέσβο.. δηλαδή χιλιάδες άνθρωποι θα μένουν εδώ.. πόσο πια απλά να το πούμε;;..
Αυτή λοιπόν η άποψη δεν είναι πια μια "περιθωριακή" άποψη ενός "γραφικού" υπουργού.. αρχίζει και κερδίζει οπαδούς ανάμεσα σε αρκετούς Ευρωπαίους..
Περιττό βέβαια να πούμε τι σημαίνει αυτό για την Λέσβο.. όχι μόνο πια οικονομική καταστροφή αλλά θα μιλάμε για "γκριζάρισμα" στον χάρτη.. και ελπίζουμε να γινόμαστε αντιληπτοί..
Αν γίνει ποτέ αποδεκτή ποτέ μια τέτοια πρόταση από Έλληνα αξιωματούχο τότε θα μιλήσουμε πια με άλλους όρους, τέτοιους που ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε εμείς εδώ στο Lesvos Voice..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου