.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Φτάνει πια η παθητικότητα απέναντι στο δικτάτορα Ερντογάν και στους ομοίους του.

Του Δημήτρη Κυπριώτη 


Ο Ερντογάν ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας, έθεσε ο άθλιος θέμα νομιμότητας χρήσης της σημαίας της Κύπρου και μίλησε για « το αίμα των Τούρκων ηρώων στο νησί», θέλοντας να εξισώσει με τον τρόπο αυτό το θύμα με τον θύτη. Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε!

Από κοντά και ο άλλος της παρέας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιστσντρογλου, για να μην υπάρχει αμφιβολία για τα πιστεύω  όλου του πολιτικού  φάσματος  της Τουρκίας, μίλησε για την παράνομη κατάληψη 18 βραχονησίδων από την, που θα πρέπει να τις πάρουν πίσω!

Να όμως και το τσιράκι των προηγούμενων  ο Ράμα, που για μια ακόμη φορά μίλησε για  την αποκατάστασή των συνεργατών των Ναζί τους Τσάμηδες! 

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι οι Τούρκοι δεν μένουν στα λόγια, σήμερα με τη NAVATEX 769/16 δέσμευσαν όλη την περιοχή που περικλείει το Καστελόριζο με την  δικαιολογία ότι διενεργούν υποθαλάσσιες δραστηριότητες.

Πως απαντάει σε αυτά η Ελληνική κυβέρνηση; Μήπως άκουσε κανείς τίποτα; Μήπως έγιναν κάποιες ελάχιστες ενέργειες ή έστω δηλώσεις; Τίποτα απολύτως. Κάνει ως συνήθως ότι δεν ακούει ούτε βλέπει. 

Όμως ο δικτάτορας βλέποντας την ανοχή της Δύσης, μιας και αποτελεί το χαϊδεμένο της παιδί, απλά περιμένει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι το τετελεσμένο. Ο τόπος έχει βρεθεί, είναι το τρίγωνο των Οινουσών, η μαζική  «μετεγκατάσταση» των μεταναστών  ετοιμάζεται και είναι η καλλίτερη αφορμή για να επιδείξει τις ικανότητές του το Τουρκικό  ΠΝ στη διάσωση και  στα θαλάσσια σύνορά μας.

Καιρός είναι η κυβέρνηση να αφήσει την παθητικότητα, πιστεύοντας ότι  έτσι θα  κατευνάσει τις ορέξεις των Τούρκων. Τώρα αμέσως να ακυρωθεί το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Τουρκία. Δεν έχει καμία δουλειά να συζητήσει  με τον δικτάτορα. 
Ας δείξουμε επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια.

http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/