.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Το Ποντίκι: Ποινικές διώξεις για οφειλές άνω τον 5.000 ζητά ο Χ. Θεοχάρης


Ποινικές διώξεις για οφειλές άνω τον 5.000 ζητά ο Χ. Θεοχάρης


Την ποινική δίωξη όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 5.000 ευρώ, ζητά με εγκύκλιό του προς τις εφορίες, ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι η υποβολή αίτησης ποινικής δίωξης δεν επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου της ΔΟΥ αλλά εντάσσεται στις ενέργειες που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.

Αναφέρεται επίσης ότι η αίτηση ποινικής δίωξης θα γίνεται στις περιπτώσεις που το ποσό, μαζί με τόκους και προσαυξήσεις ξεπερνά τις 5.000 ευρώ και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών από τη λήξη προθεσμίας της πληρωμής του

Στην εγκύκλιο σημειώνεται πως παρατηρείται το φαινόμενο της κατάθεσης αιτήσεων ποινικής δίωξης κατά όσων έχουν βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη στα όρια της παραγραφής και υπογραμμίζεται πως προκειμένου να αποφευχθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των υπαλλήλων, πρέπει οι προϊστάμενοι των Εφοριών να δρομολογούν την άμεση υποβολή αιτήσεων μόλις συντρέξουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.
- See more at: http://topontiki.gr/article/49485/Poinikes-diokseis-gia-ofeiles-ano-ton-5000-zita-o-X-THeoxaris#sthash.5cFjajVt.dpuf