.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαβεβαιώνουν την El Dorado για τις επενδύσεις στις Σκουριές


Διαβεβαιώνουν την El Dorado για τις επενδύσεις στις Σκου18:13, 26 Φεβ 2013 | tvxsteam

Το
Την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να διασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σχεδιαζόμενες επενδύσεις της El Dorado Gold, που εκμεταλλεύεται το ορυχείο στις Σκουριές, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικός Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε στον Καναδά με τον πρόεδρο του δ.σ. της εταιρείας, Ρόμπερτ Γκίλμορ.
Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», με απόφαση της κυβέρνησης και με διαδικασίες fast track η εταιρεία El Dorado Gold αναμένεται να αναλάβει την εκμετάλλευση κι άλλου ορυχείου - πέραν των Σκουριών, Ολυμπιάδας και Στρατωνίου - στο Πέραμα Έβρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αποκάλυψε ότι σε συνάντησή του με τον πρωθυπουργό απέσπασε τη δέσμευσή του για τη νέα επένδυση, παρ' ότι ακόμη αναμένεται η κυβερνητική απόφαση για τα μεταλλευτικά τέλη
http://tvxs.gr
Το θράσος τους δεν έχει όρια.....!
.