.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Στους δρόμους οι Ισπανοί κατά της λιτότητας

Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν στην Ισπανία κατά των αυστηρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλει η κεντροδεξιά κυβέρνηση Ραχόι
Τα πλακάτ των διαδηλωτών αναφέρονταν στις περικοπές και ζητούσαν από την κυβέρνηση να παραιτηθεί.

«Το πλεόνασμά σας, η περικοπή μου» είναι ένα από τα συνθήματα που κυριαρχούν στη διαδήλωση, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές υπέρ της παραίτησης του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι.
Το τελευταίο διάστημα το Λαϊκό Κόμμα (ΡΡ) του πρωθυπουργού συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για «σκοτεινές» χρηματοδοτήσεις από επιχειρηματίες ή ομίλους, υπόθεση που αποκάλυψε η εφημερίδα El Pais.
O ίδιος ο πρωθυπουργός εμμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στις χρηματοδοτήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι «την πλέον κρίσιμη για την Ισπανία ώρα» δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Ο κύριος όγκος της διαδήλωσης του Σαββάτου βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Κοινοβούλιο, όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε η καθιερωμένη ετήσια συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την Κατάσταση του Έθνους.
Στους δρόμους γύρω από το Κοινοβούλιο παραμένουν τα οδοφράγματα της Αστυνομίας, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ειδικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.
Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, τη Σαραγόσα και τη Σεβίλλη, αλλά και εκτός συνόρων σε πρεσβείες της Ισπανίας.
Με την ανεργία να αγγίζει το 26% και την ανεργία των νέων να έχει σκαρφαλώσει στο 55%, η αγανάκτηση των Ισπανών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
 
23 Φεβρουαρίου 2013 | © ThePressProject.gr