.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

KAMMENOΣ : “ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”!


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ REAL FM
Τρομερή ομολογία του Π. Καμμένου πριν από λίγο στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου με αφορμή το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου ότι στην χθεσινή εκδήλωση χειροκρότησε το Μνημονιακό λόγο του Μητσοτάκη. “Εαν δεν έπεφτε…
από συμφέροντα η κυβέρνηση Μητσοτάκη του ’90-’93 θα είχε λυθεί το πρόβλημα της Οικονομίας”! Στην γραμμή του “Ψηλού” ο Καμμένος. Δεν ξεχνάει προφανώς τη βοήθεια που του έδωσε ο Μητσοτάκης για να εκλεγεί βουλευτής στην Β΄Αθήνας..

anti-ntp.net: Ξεχνάς ένα πράγμα Πάνο… εκτός τις λαμογιές της τότε Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξεχνάς και το γεγονός οτι ο Κ.Μητσοτάκης το 64 Αναγνώρισε στους τοκογλύφους δανειστές το προπολεμικό χρέος για το οποίο είχαμε χρεοκοπήσει και είχαμε νικήσει και στο δικαστήριο. Και μάλιστα με τόκους υπερημερίας 60%…. Αυτούς χειροκροτάς;