.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχρολουσία σε ιταλικό και ευρωπαϊκά χρηματιστήρια


Ψυχρολουσία σε ιταλικό και ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μama mia!!!

Ψυχρολουσία σε ιταλικό και ευρωπαϊκά χρηματιστήριαΣτο Μιλάνο ανεστάλη η διαπραγμάτευση των τραπεζικών μετοχών
Με το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών για μεγάλες απώλειες μετά τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών.

Το Χρηματιστήριο του Μιλάνου άνοιξε με πτώση 1,7%, ενώ ανεστάλη η διαπραγμάτευση για τις μετοχές των ιταλικών τραπεζών.

Αλλά με μεγάλη πτώση άνοιξε και το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 υποχώρησε κατά 3,24% κατά τις πρώτες συναλλαγές.

Καθοδικά άνοιξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου ο δείκτης FTSE-100 υποχώρησε κατά 1,4% και διαμορφώθηκε στις 6.264,423 μονάδες.

Πτώση όμως έχουμε και στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου ο δείκτης DAX άνοιξε με πτώση κατά 1,17% για να φθάσει πολύ γρήγορα στο -2%, με τους επενδυτές ανήσυχους για τις επιπτώσεις που θα έχει το πολιτικό αδιέξοδο στην Ιταλία.

Το ευρώ κινείται σήμερα στα χαμηλότερα επίπεδα έναντι του δολαρίου, εν μέσω ανησυχιών ότι η Ιταλία μπορεί να οδηγηθεί σε νέες εκλογές. Συγκεκριμένα το ευρώ υποχώρησε μέχρι και τα 1,3039 δολάρια, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τις 10 Ιανουαρίου και διαμορφώνεται στα 1,3064 δολάρια.
Πηγή: voria.gr