.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτυρία Τυφλών και ΑμεΑ

Διαμαρτυρία Τυφλών και ΑμεΑΚλειστή  η Σταδίου, λόγω συγκέντρωσης της Ομοσπονδίας Τυφλών έξω από το υπουργείο Εργασίας. Η πορεία θα καταλήξει στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα

Στο πλευρό τους, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, το ΠΑΜΕ και άλλα συνδικάτα.
Στην ανακοίνωση της ΣΕΑΑΝ γίνεται αναφορά στις τραγικές συνθήκες στις οποίες περιέρχονται τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. «Δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοί μας (...) αδυνατούν να πληρώσουν τις αναγκαίες θεραπείες μετά τις περικοπές, το νέο κανονισμό του ΕΟΠΥΥ και τη συμμετοχή στα φάρμακα, ενώ κατά χιλιάδες σφαγιάζονται στα ΚΕΠΑ. Κυβέρνηση, μεγαλοεπιχειρηματίες, ΤΡΟΪΚΑ και ΕΕ μας σπρώχνουν στον Καιάδα για τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών. Τώρα θέλουν να μας χωρίσουν στους άνω και κάτω του 80%, με ή χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Αύριο στο 90 και 95%. Ό,τι εξαιρούν σήμερα θα το κόψουν αύριο» αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση.
Οι άνθρωποι με αναπηρίες ζητούν, μεταξύ άλλων, κανονική καταβολή των επιδομάτων αναπηρίας και των αναπηρικών συντάξεων, έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ για όλες τις οικογένειες των ΑμεΑ για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κρίσης, καμμία συμμετοχή σε φάρμακα και θεραπείες.
  26 Φεβρουαρίου 2013 | © ThePressProject.gr - See more at: http://www.thepressproject.gr/article/39237/Diamarturia-Tuflon-kai-me#sthash.W7ndacHQ.dpuf