.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Καζάκης, "Φοβερός ο κ. Αλέξης Τσίπρας"

Ενημέρωση κατάστασης
Από Dimitris Kazakis
Φοβερός ο κ. Αλέξης Τσίπρας!

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο από το ΕΠΑΜ Ιαπωνίας.

Εκεί που λέγαμε ότι είναι σε αφωνία και κάνει γαργάρες για τον κουρασμένο από τις παγωμένες γρανίτες λαιμό του, νάτος κέρβερος σωστός να κατακεραυνώνει τον μεν Μπένυ για το θέμα της Συρίας, το δε Στουρνάρι για το δημόσιο χρέος. Κάτι είπε και για τον Σαμαρά.
Μάλιστα, βρήκε το καταλληλότερο μέρος να τα πει.

Στην ΚΕ του Σύριζα, για να τον ακούσουν μόνο τα ψύχραιμα μεγαλοστελέχη. Είχε βάλει στο φουλ το αιρκοντίσιον, είχε κλείσει και τις πόρτες φοβούμενος ότι αν ακούσει και ο κόσμος αυτά τα πράγματα, με την μαχητικότητα που τα λέει, θα ξεσηκωθεί συνεπαρμένος από την φλόγα του πάθους του και όχι μόνο θα κλείσει τις νατοϊκές βάσεις στην Ελλάδα, αλλά μήπως και διώξει ολόκληρο το ΝΑΤΟ από τώρα.

Και όχι περιμένοντας -όπως έχει διακηρύξει ο Σύριζα -να κάνει όταν γίνει κυβέρνηση!

Μεγάλη η διαφορά από αυτά που είπε, αλλά δεν έκανε, ο ψευτοσοσιαλιστής Ανδρέας Παπανδρέου...

Από τα πρώτα λεπτά τρέλανε το δύσκολο ακροατήριό του. Και εμάς βεβαίως που κρυφακούγαμε.

Μηδενικό -λέει- το όφελος των δυτικών απο τις μέχρι τώρα επεμβάσεις, όπως στο Ιράκ κλπ.

Και όχι όπως νομίζαμε, ότι κέρδιζαν παίρνοντας τσάμπα το πετρέλαιο από εκεί.

Τελικά έλεγε μαλακίες και ο Μπους τζούνιορ όταν 9 μήνες μετά την εισβολή δήλωνε κυνικά "... τα βγάλαμε τα λεφτά μας από το Ιράκ"...
Να ποιός αθωώνει τις ΗΠΑ από τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε χώρες που έχουν εισβάλει. Τις εισβολές τις έκαναν στο όνομα και υπέρ της δημοκρατίας και της ελευθερίας των λαών και όχι για να αποκομίσουν κέρδη...

Τον βαράς, ή δεν τον βαράς κύριε Πρόεδρε;;;

Τελικά από αυτά που είπε στην ομιλία του, εξάγεται το συμπέρασμα ότι μέχρι του χρόνου τον Οκτώβρη, εθνικές εκλογές ΓΙΟΚ!!!
Για να γίνουν νωρίτερα, θα πρέπει είτε να προκύψουν ως ατύχημα είτε να τις προκαλέσουμε ...εμείς!!! Για να τις προκαλέσει ο Σύριζα είναι απίθανο, αφού ο Τσίπρας δεν έκανε ούτε μια αναφορά πάνω στο θέμα.

Τουναντίον, έδωσε μεγάλο "βάρος" στις αυτοδιοικητικές εκλογές λέγοντας ότι ακόμα και ο πολιτικός/κοινωνικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα από αυτές.

Αφού δεν έχουν διάθεση για εκλογές μέχρι τον Δεκέμβρη, από τον Γενάρη του 2014 και μετά δεν μπορούν να γίνουν λόγω προεδρίας της Ελλάδας στην ΕΕ. Πολύ απίθανο να θελήσουν Τσίπρας & Σία να την χαλάσουν του Σαμαρά που ονειρεύεται να εγγράψει στο παλμαρέ του μια ευρωπαϊκή προεδρία.

Εάν δε, γίνουν εκλογές τώρα και τις κερδίσει ο Σύριζα και κάνει κυβέρνηση, αυτός που θα πρέπει να πάει στην προεδρία θα είναι ο Τσίπρας. Ο οποίος θα πρέπει τότε να διαπραγματευτεί και με τον ...εαυτό του τις δανειακές και τα μνημόνια που λέει ότι θέλει να διαπραγματευτεί.

Με την λήξη της ελληνικής προεδρίας τον Ιούνιο του 2014, αρχίζουν τα Μπάνια του Λαού, οπότε εκλογές μέσα στο καλοκαίρι πάλι γιοκ!
Να το συζητάμε να προκηρυχθούν από Οκτώβρη 2014 και μετά, για να γίνουν Δεκέμβρη (χλωμό μέσα στις γιορτές) ή Ιανουάριο 2015!!!
Ακριβώς τότε που η ανεργία θα είναι στο 60+%, το δημόσιο χρέος στα 500+ δις, οι αυτοκτονίες στις 15.000 και οι μετανάστες μας στο εξωτερικό στο 1.000.000 !!!

Ωραία... ατμόσφαιρα! Ότι καλύτερο για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας και η Σία που τον ακολουθεί επενδύει στην απελπισία του Έλληνα που κορυφωμένη όπως θα είναι δεν θα ζητάει και πολλά, ούτε θα νοιάζεται για το τι λέει και τι δεν λέει ο άσπρος ιππότης με την τρύπια κάλτσα.

Κι έτσι όταν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση με ένα μικτό σχήμα πολιτικών τυχοδιωκτών από τη δεξιά μέχρι την αριστερά, η πείνα, η ανεργία και ο εφιάλτης της μετανάστευσης δεν θα αφήσουν τον Έλληνα να είναι επιλεκτικός. Θα τα δεχτεί όλα. Έτσι τουλάχιστον ελπίζει ο Τσίπρας και η παρέα του. Γιατί κάτι μας λέει ότι θα βρεθεί προ μεγάλης έκπληξης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου