.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Δημ. Καζάκης: «Ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας θα εξαλειφθεί»

00 epam logo 180
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις δυσοίωνες εξελίξεις που αναμένονται το 2014 στον αγροτικό τομέα ανέλυσε εμπεριστατωμένα ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, σε ομιλία του στο ξενοδοχείο «Metropol» την περασμένη Παρασκευή 6/12/2013 το απόγευμα, στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου της Π.Γ. και του Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.
Αναφερόμενος στα όσα σχεδιάζει το κατοχικό καθεστώς τόνισε ότι «οι αγρότες την περιουσία τους την έχουν ήδη χάσει, απλώς δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Με τις προσημειώσεις των αγροτεμαχίων στην τράπεζα Πειραιώς, που θα τους αντιμετωπίζει με κατασχέσεις, όπως όλες τις επιχειρήσεις και με την επιβολή αντικειμενικής αξίας στην αγροτική γη προοιωνίζεται κερδοσκοπία των αγορών ακινήτων».
Ο Δημήτρης Καζάκης επισήμανε ακόμα ότι «ο αγροτικός πληθυσμός θα εξαλειφθεί, εκτός από μερικούς θύλακες. Τους μεν ηλικιωμένους θα τους οδηγήσουν στη συνταξιοδότηση των 360€, τους δε νεώτερους στη μετανάστευση. Δεν θέλουν να υπάρχουν αγρότες και αγροτική οικονομία. Η χώρα θα λεηλατηθεί και θα εγκαταλειφθεί σαν ερείπιο».
Πρότεινε δε ως μόνη διέξοδο, τον συντονισμό όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων με μοναδικό στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος των δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων.
larisa1 Dec 2013
larisa2 Dec 2013
Δείτε την μαγνητοσκοπημένη ομιλία από εδώ.