.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Συνέντευξη τύπου της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» στις 7 Απρ 2015

Μιλούν:

η Ζωή Κωνσταντοπούλου,
Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,

η Σοφία Σακοράφα,
ευρωβουλευτής,
υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα κοινοβούλια ξένων χωρών,

ο Δρ. Eric Toussaint,
επιστημονικός συντονιστής Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.


Το έργο και την αποστολή της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», η οποία συστήθηκε με απόφαση της Προέδρου της Βουλής, προκειμένου να ασχοληθεί με τη διερεύνηση των γενεσιουργών αιτιών και των αιτίων δημιουργίας και διόγκωσης του Δημοσίου Χρέους, παρουσίασαν η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου, η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα κοινοβούλια ξένων χωρών και ο Δρ. Eric Toussaint, επιστημονικός συντονιστής της Επιτροπής.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στους εκπροσώπους Ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ παρουσιάσθηκαν η ιδρυτική σύνθεση και οι πρώτες προγραμματισμένες δράσεις της Επιτροπής, καθώς και η διαδικασία που έλαβε χώρα στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή των Ελλήνων επί τρείς ημέρες και κατά την οποία πολιτειακοί παράγοντες, μέλη της Κυβέρνησης, κοινωνικοί φορείς, θεσμικοί παράγοντες, αλλά και απλοί πολίτες, συνέπραξαν και συνέβαλαν στην ιστορικής σημασίας ίδρυσή της.

Ερωτηματικά, πάντως, προκύπτουν με βάση ποιά κριτήρια έμειναν «έξω» από την επιτροπή επιστήμονες και γνώστες της οικονομικής επιστήμης καθώς επίσης και του τεράστιου κεφαλαίου που ονομάζεται «Ελληνικό χρέος» του διαμετρήματος του Δημήτρη Καζάκη, του Σπύρου Λαβδιώτη και της Ζωής Γεωργαντά...


Τα πρόχειρα, και μη διορθωμένα, πρακτικά της συνέντευξης Τύπου ΕΔΩ
http://www.hellenicparliament.gr/Enim...