.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Εθνικό Νόμισμα: Ο δρόμος προς την Εθνική κυριαρχία

Με κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο αναλυτή και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/4/2015, εκδήλωση που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας με θέμα «Εθνικό Νόμισμα».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, ο Δημήτρης Καζάκης ανέπτυξε την πάγια θέση του, η οποία αποτελεί και πρόταγμα του ΕΠΑΜ, περί αναγκαιότητας υιοθέτησης εθνικού νομίσματος, ώστε η χώρα να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της εθνικής της κυριαρχίας.

Αρχικά έκανε αναφορά στα δημοσιεύματα που διοχετεύουν εντέχνως την «λύση» του διπλού νομίσματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για καταστροφικό σενάριο. Στην συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τον έως τώρα τρόπο άσκησης πολιτικής σε σχέση με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η συμφωνία στις 20 Φεβρουαρίου, με την οποία η χώρα απεδέχθη το σύνολο του χρέους δεσμευόμενη μάλιστα να πληρώνει τις υποχρεώσεις της στο διηνεκές εμπρόθεσμα, αποτελεί την πεμπτουσία της πολιτικής επιλογής της που την οδηγεί μάλιστα σε πράξεις αντισυνταγματικές, όπως η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα αποθεματικά των ΟΤΑ, των Πανεπιστημίων και άλλων φορέων.

Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο, υπό την μορφή ερωτήσεων, όπου το ενδιαφέρον ήταν έντονο για το τί μέλλει γενέσθαι στην χώρα μας. Τον κεντρικό ομιλητή συνόδευε το μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Οθωνας Κουμαρέλλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου