.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Ο Δ. Καζάκης στην εκπομπή "Πολιτικοί διάλογοι" με τον Γιάννη Κολλάτο. 02/06/2015.

Δημήτρης Καζάκης: Πάμε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τραπεζίτη πρωθυπουργό! 

Συνέντευξη του οικονομολόγου - αναλυτή και ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, στον Γιάννη Κολλάτο στη Θεσσαλία Τηλεόραση.

Ο Δ. Καζάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι δανειστές θα μας πιέσουν κι άλλο και θα θελήσουν να δημιουργήσουν καταστάσεις καθυστέρησης πληρωμών μισθών και συντάξεων ή απώλειας ρευστότητας στα ΑΤΜ με ταυτόχρονο έλεγχο στη ροή κεφαλαίων από την ΕΚΤ, ώστε στο τέλος να προκύψει μία κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" με κάποιο τραπεζίτη και πάλι υπηρεσιακό πρωθυπουργό, όπως έγινε με το Λουκά Παδήμο.

Ο Δ. Καζάκης εκτιμά επίσης ότι, η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο να διαπραγματευτεί, αλλά στηρίχτηκε σε κάποιες προεκλογικές ενθαρρύνσεις του Γιουνκέρ και του Σουλτς και ότι ήταν λάθος που υπέγραψε τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, γιατί αποδέχτηκε τις υποχρεώσεις και το χρέος, χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτε για τη βιωσιμότητά του.