.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)
Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrioΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΣ

Ο Τσίπρας Σκοτώνει την Ελλάδα με δανεισμό για πρώτη φορά από τον ΕΜΣ, έναν υπερ-κρατικό οργανισμό με προνόμια πάνω από κάθε κράτος, που μπορεί να αποκτάει κινητή και ακίνητη περιουσία με πλήρη ασυλία έναντι δικαστικών διεκδικήσεων και ελέγχων, ενώ δρα χωρίς να υποχρεούται να ζητήσει άδεια ή έγκριση, ενώ τα κράτη είναι υποχρεωμένα να συμμορφώνονται "άνευ όρων και αμετάκλητα".
'Όπως γράφει και ο Δ. Καζάκης στο μπλογκ του, "με την ένταξή μας στο ΕΜΣ, τελειώσαμε σαν Ελλάδα. Μετατρεπόμαστε σε οικόπεδο υπό εκκαθάριση του μηχανισμού.'

Διαβάστε το επίσημο κείμενο της συνθήκης ίδρυσης του ΕΣΜ: http://air.euro2day.gr/cov/im/imfname...

Το παρόν ηχητικό είναι αποσπάσματα απο την εκπομπή "Στο Μικρόφωνο" με τον Δ. Καζάκη, στις 8-7-2015 και 10-7-2015 στον διαδικτυακό σταθμό http://www.e-roi.gr (2.00-3.30μμ, Δευτέρα-Παρασκευή).